ביום חמישי ראיתי מודעה בלוח יד2, המוכר דרש תשלום בהעברה בנקאית או אשראי, העברתי לו בהעברה בנקאית מקדמה 2000 ש"ח כדי שישריין לי את המכשיר ולא ימכור לאחרים.
קבענו להיפגש בשישי, למחרת, כדי למסור את המכשיר.הוא לא הגיע, חסם אותי בצורה לא ברורה בטלפון וגם בווצאפ,ניסיתי להתקשר דרך אמא שלי וכהשבין שזה אני חסם את המספר של אמא שלי גם.
אין ספור הודעות לברר מה קרה ולמה לא הגיע נענו בשתיקה, ביקשתי מימנו בהודעה בפייסבוק את הכסף בחזרה.גם פה לא הגיב.עד שאחרי יומיים , בראשון בבוקר שולח לי הודעה :" ניפגשנו, אתה קיבלת את הכסף שלך"
פה כבר הבנתי שמדובר בנוכל מקצועי שכניראה עשה את זה באותה שיטה לאחרים.עכשיו אם ניגש לתביעה קטנה, וזה מילה שלי מול מילה שלו...לי יש הוכחה שעברתי לו העברה בנקאית ,אבל לו אין הוכחה שהחזיר לי את הכסף...מה הדין?
שלום,
בהתאם למתואר - הוא יצטרך להוכיח בבית המשפט שאכן החזיר את כספך (אין מדובר במילה מול מילה אלא בראיות תומכות).
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר