ערב טוב,
אני ואשתי קנינו מקרר שבוע שעבר וביום חמישי באותו שבוע (08.12) נשלחה הודעת אסמס בה הובטח לנו שהמקרר יגיע בתאריך 11.12 בהובלה בין השעות 13.30-15.30 כשהצפי הוא לשעה 14.00. בשעה 12.30 אשתי התקשרה למספר של השליח המצוין בלינק ונאמר לה שהמספר שגוי. בשעה 12.45 אשתי התקשרה לחברה שממנה נרכש המקרר וניתן לה המספר של המוביל. היא דיברה איתו לאוזני נציג החברה ושם המוביל צעק עליה, דיבר לא יפה וניתק לה בפנים דבר אשר הפחיד אותה מאוד. נציג החברה אמר שימצא לה פתרון אחר, הבטיח שיתקשר בחזרה ולא התקשר. אחרי הסתכלות בלינק המעקב אחר המשלוח אשתי שפחדה להתקשר שוב למוביל כדי לוודא שהמשלוח יגיע בזמן התקשרה שוב לחברה והנציג דיבר עם המוביל והוא ענה לו שיהיה בדירה בשעה 16.00 (חצי שעה אחרי מה שהובטח) וייתן חצי שעה התראה מראש. עד השעה 16.00 לא קיבלנו שום התראה ואני יצאתי באמצע פגישת עבודה לדירה כדי לא להפסיד את השליח ובדרך התקשרתי אני אליו לראות מתי הוא מגיע. השליח לא דיבר אלי יפה ואמר שהוא עוד פחות מחצי שעה בדירה (דהיינו שעה אחרי סוף הזמן שנאמר לנו בהודעה) ואמרתי לו שאני אגיע תוך ארבעים דקות בגלל הפקקים. המוביל אמר לי שהוא לא מתכוון לחכות וניתק לי בפנים. במהלך הנסיעה דיברנו שוב עם נציג מהחברה שאמר לנו שאין מה לעשות וזה אשמתנו שאנחנו לא בדירה (שעה אחרי הזמן כאשר כל היום שלנו סבב סביב זה), וגם דיבר בצורה לא מכבדת כלפי אשתי ואמר שהיא מתלהמת ועוד מילים כאלה. מה גם שהנציג הבטיח לחזור אלינו עם פתרון בתוך כמה דקות ולא חזר. אחרי שהגעתי התקשרתי אל המוביל שוב והוא ענה לי שהוא כבר נסע וניתק שוב בפנים שלי. בסופו של יום המקרר לא הגיע. מה אפשר לעשות?
שלום,
לצערי בישראל אין עילה לתביעה על כך שנציג שירות אינו מדבר יפה, אך יש לכם עילה לתביעה בגין העובדה שהמקרר לא הגיע (הפרת הסכם, הפרת חוק "חוק הטכנאים), חוסר תום לב, נזקים ועוגמת נפש).
אני מציע תחילה להותיא לחברה מכתב התראה לפני תביעה בעניינכם לצורך קבלה המוצר או ביטולו ופיצויים בגין הנזקים ועוגמת הנפש שנגרמו לכם. ככל שמכתב התראה לא יסייע השלב הבא יהיה הגשת תביעה.
ככל שאתם מעוניינים בייעוץ, סיוע וטיפול משפטי בעניינכם, אתם מוזמנים לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר