בערך לפני חודש רציתי שינוי בשיער ושלחתי הודעה לדודה שלי אם היא מכירה מעצב שיער היא ענתה לי שכן והיא עושה אצלו את השיער שלה ושלחה לי את המספר שלו. לאחר מכן דיברנו בווצאפ והוא ישר בלי להסס אמר לי אם אני יכולה לבוא יום למחרת בבוקר שנתחיל לעשות את מה שרציתי, אני רציתי לעשות החלקה וצבע אחר בשיער ולגזור קצוות ואמר לי שלכל העבודה הזו הסכום יהיה 1500 שקל אז אמרתי בהתחלה בסדר ויותר מזה הוא גם שלח עבודות שלו. שהגעתי הבן אדם איבד את הצפון לא ידע מה לעשות התחיל בלעשות לי הבהרה בשיער ושם לי נייר כסף שהחומר היה חזק כך כך שהוא "אכל את הנייר כסף". לאחר מכן זה טפטף עלי החומר והתחיל לעשות לי כתמים לבנים ושורפים על הגוף המזל שתפסתי את זה בזמן ומיד שטפתי במים וסבון בסופו של דבר התוצאה יצאה בסדר לאותו יום אבל אחרי שבוע בערך ההחלקה נהרסה והרסה לי יותר את השיער וגרמה לי לנשירה ולשיער הרוס יותר. ביקשתי מאותו בן אדם את הכסף כי לא הגיוני שאני אשתוק על דבר שכזה וביקשתי את ה-1400 שקלים כי עם הצבע שעשה לי בשיער אני לא יכולה להבליג והוא אומר שלא יכול להחזיר את הכסף ומתחמק מההודעות ממני. האם אפשרי לתבוע אותו? תודה
שלום,
כן את רשאית לתבוע בתנאי שיש לך הוכחות לכך שהספר התרשל בעבודתו ורשלנות זו גרמה לך לנזקים ועוגמת נפש.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר