היי,
רשמתי את בתי בת השנתיים לגן פרטי.
היא נכנסה לגן בתאריך 1/9/22 וב-22/9/22 הודעתי למנהלת הגן שאני לא שולחת אותה יותר לגן, הילדה בוכה בהיסטריה גדולה שהיא רואה את שער הגן, מתעוררת מסיוטים בלילות בבכי וצעקות.
היו מספר דברים נוספים שלא היו מקובלים עלי בהתנהלות הגן כמו למשל באחת התמונות שנשלחו להורים רואים שיש נקניקיות באחת הצלחות של הילדים (מזון מסוכן שיכול לגרום לחנק).
בתי התחילה לחנוק אותנו וזה אחרי משהו שהיא למדה רק בגן.
ב-22/9/22 הוגשה תלונה ע״י אחת האימהות במשטרה על אחת הסייעות שלטענת הגן גרמה לאחד הילדים לכוויה בתמימות.
בסרטון בגן רואים את הסייעת משפשפת לילד בחוזקה את היד כ-5 דקות תוך כדי שהיא יורקת כמה פעמים במגבון.
המשטרה סגרה את התלונה מאחר שאין אשמה פלילית.
מאותו היום אני לא שולחת את בתי לגן וכמובן שעדכנתי את מנהלת הגן.
היום בעלת הגן אמרה שלפי החוזה אנחנו מחויבות בתשלום עבור חודשיים נוספים גם אם בחרתי לא לשלוח את הילדה.
האם היא יכולה לחייב אותי בתשלום למרות הנסיבות?
שלום,
בהתאם למתואר ואם אכן יש לך ראיות להוכחת הטענות כי מי מטעם הגן פעל בצורה לא חוקית כלפי הילדים, אזי את רשאית שלא לשלם את יתר החודשים (למעשה ניתן לראות את זה כאילו הגן הפר את ההסכם כלפי הורי הילדים בכך שאינו מתייחס אליהם כדין).
אז האם היא יכולה לחייב אותך למרות הנסיבות התשובה היא כן. היא יכולה. האם יש לך עילות לביטול העסקה ואי תשלום יתרת הכספים התשובה לכך בהתאם למתואר היא כן.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר