שלום,
יש לי שני נושאים על מקרה שקרה לי.
1.משהו שקרה לי מספר פעמים, לאחרונה כאשר מגיע אלי SMS לבוא לאסוף דואר אני ממש מתחיל להיות בפחד, תוכן ההודעה מאוד מלחיץ. בהודעה רשום שהחבילה תחכה לי יומיים ואז תוחזר לשולח, ויום אחרי אני מקבל הודעה שהחבילה תוחזר תוך יום לשולח. אני ממש נלחץ מזה.
היה לי עוד מקרה שקיבלתי גם SMS וגם הודעות בווטסאפ, גם בימי שישי. במשך שבועיים אני קיבלתי הודעות מלחיצות על אותה חבילה -רציתי לדעת אם יש משהו בחוק על העניין הזה. עניין הלחץ מוביל אותי לנושא הבא.
2.שלחתי את אשתי לאסוף את החבילה , היא אמרה לי שזה שטויות אבל בשבילי היא הלכה ולקחה את הילד, כאשר הגיעה למקום הילד חיכה באוטו.
אשתי לקחה את החבילה, ושאלה את המוכרת האם זה נכון שתוך יומיים יחזירו את החבילה. היא ענתה לה שגם כאשר היא מחזירה תוך יומיים, החבילה חוזרת אליה שוב. ואז התחילה להגיד לאשתי שיש אנשים שלא אוספים את החבילות יותר מחודשיים ומה הבעיה שלהם לבוא ולקחת, המוכרת המשיכה להגיד לאשתי כמה שאנשים לא בסדר והחבילות תופסות מקום. אשתי ניסתה להסביר שיומיים זה לא סביר, אנשים עובדים, יש ילדים. לא תמיד מספיקים תוך יומיים אך המוכרת הייתה בשלה. ואז הגיעו שני אנשים, ישר המוכרת אמרה לה מתי קיבלה את ה SMS, אז אשתי אמרה יומיים שלושה, היא לא ידעה בדיוק. מאותו רגע המוכרת צרחה עליה שהיא חוצפנית, שהיא לא באה לקחת את החבילות ושוב ושוב ושוב שהיא חוצפנית, הבן שלנו שהיה באוטו וחיכה בסבלנות יצא ולא הבין מה קרה.
אשתי הרגיעה אותו ולא המשיכה עם העניין.
כשחזרתי הביתה שיתפה אותי ואמרה שלא אזמין יותר חבילות מבחינתה. לשם היא לא הולכת
לא אכפת לי מהחבילות, אכפת לי מעוגמת הנפש וגם אכפת לי שלא ילחיצו. ממש מצמידים לי אקדח לרקה. עניין נוסף שהיה לה עם המוכרת הוא שהיו מוצרים שלא היה רשום עליהם כשרות, כשאשתי רצתה לראות את החבילה המקורית היא אמרה לה יש כשרות אין לי חבילה. ברור שכל בר דעת ששומר לא יקנה בלי לראות, אך עניין השקרים צצו לאחר עוגמת הנפש שהייתה לה. מה אפשר לעשות?
שלום,
אני מציע לך לפנות בעניינכם להנהלת הדואר / לדואר ישראל ולהגיש שם תלונה.
אין פה ממש עילה לתביעה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר