שלום,
אני אמא ל5 ילדים ורציתי לעשות החזרי מס, מכיוון שאני לא יודעת לעשות זאת פניתי לחברות שעושות.
אין לי כסף לשלם פתיחת תיק בגלל המצב הכלכלי אז פנתה אליי חברה והתחייבה שאם אאשר להם להוציא פנסיה (מה שאני יודעת לעשות לבד) לא אשלם פתיחת תיק אלא רק 20 אחוז מהכסף שאקבל, החלטתי לעשות זאת משום שאני ממש זקוקה לכסף כרגל לכלכל את ילדיי.
אחרי שדאגו להוציא את הפנסיה ושאעביר את ה-20 אחוז שאני חייבת להם והגיע זמן החזרי מס מה שמלכתחילה פניתי לגביו התחילו פשוט למרוח אותי, קרוב לחצי שנה שזה המצב עד שכבר ממש אמרתי שלא אשתוק עוד ושלחתי לה הודעה שאני רוצה את הפרטים של החברה שהיא עובדת בה והיא פשוט חסמה אותי.
במשך כמעט חצי שנה כשאני שואלת מה קורה עם זה היא אומרת לי עוד יום עוד יומיים תחזרי אליי שבוע הבא וכלום! היא התחייבה שזה לוקח עד 60 ימי עסקים, הפחד שלי אם אלך לחברה אחרת היא יכולה לדרוש גם את הכסף שלה בסוף בטענה שזאת היא שהוציאה לי את הכספים, ובנוסף יש מה לעשות עם זה? ההטעיה? עוגמת הנפש? ואיך שהיא דיברה בסוף לפני שחסמה אותי כאילו אני לא שווה כלום?
תודה
שלום,
תחילה, הדברים שאת מתארת פה הם בעייתים ביותר. אסור לשכנע אדם למשוך את כספי הפנסיה שלו בתמורה להטבות.
כמו כן, גם כל ההתייחסות של נציגי החברה אליך מאז אינו ראוי וחסר תום לב.
אני מציע לך לפנות לעו"ד (בסיוע משפטי) כדי לסייע לך משפטית בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר