שלום אם אפשר עזרה לדעת אם יש עילה לתביעה ועד איזה סכום ואם צריך עורך דין.
בעיות באינטרנט ובטלוויזיה ניתוקים של נציגים בפנים חייבו אותי על אף זיכוי שהיה והזיכוי ירד לפי סכום חודשי גבוהה ממה שסגרו איתי. נציגה סגרה איתי מעבר דירה וביום העברה שזה חמישי לא בא טכנאי וגם לא אמרה שאין פה סיבים אינטרנט מהיר כמו שהיה בדירה הקודמת ואין פה מספיק קליטה וסמכתי על האינטרנט הזה הייתי כמה שעות על הקו להביא מתקין ליום למחרת והם אמרו להתקשר ביום שישי התקשרתי הייתי 8 שעות על הקו שיכלו לסדר לי מתקין על הטעות שלהם והם רק בצהריים אחרי מריבות שאין אפשרות רק שבוע הבא ואבא שלי אדם חולה נפשית, חייב טלוויזיה הוא כל היום בבית מול המסך. יש לנו מטפלת ביום שישי יחידה שמטפלת בו עזבה אותו בגלל שהשתגעה בלי טלוויזיה. עד היום החברה שנותנת שירות לא מצליחה להביא מטפלת בשבילו. אני חולה בפיברומיאלגיה בראש וצוואר מהלחץ והעצבים שעברתי כל השבת הייתי מרותק למיטה ואין מי שיטפל באבא שלי. ולא בישלתי לשבת ולא קנינו אוכל בגללם. בסוף הביאו מתקין לאינטרנט איטי שלא עובד וטלוויזיה שמתנתקת כל הזמן. הממירים ישנים הבטיחו שיחזרו אלי ממחלקת כספים לגבי הזיכוי שחייבים לי לא חזרו אלי והסכום שזוכיתי בו לא תואם למה שאני צריך לקבל וגם אף מנהל לא מטפל לי בזה. התנתקתי ועברתי לחברה המתחרה בטלוויזיה ובאינטרנט. ואז התקשר נציג מחברת התקשורת המקורית והבטיח לי חבילת חלומות שיגע אותי עד שהסכמתי ונכנסו לתמונה אימא שלי במנוי שלה ואחותי במנוי שלה סה"כ 3 מנויים. התחברנו על החבילה שהציעה אחרי שחיבר אותנו רדפתי אחריו שבוע שיסדר את החבילה כמו שצריך וישלח לי את סיכום החבילות בסוף הפסיק לענות ובזמן הזה האינטרנט בקושי עובד ניתוקים בטלוויזיה ל-3 מנויים שהצטרפנו יחד ומסכת טלפונים של שעות לחברה ולא מצליחים לעזור לי לא עם הטלוויזיה ולא עם האינטרנט ולא עם החבילה שסגר איתנו שהיא שקר ואין כזאת חבילה. בסוף השגנו את המנהלת שלו אחרי שבועות של מסכת ייסורים ועצבים ושעות על הקו מסבירים לה שאחותי בבית עם קורונה וילד כולם עם קורונה ואין טלוויזיה ואינטרנט שבועיים של שיגעון וגם האמא סבלה ככה בסוף סיכמו איתנו את החבילה למרות שהמנהלת צעקה ואמרה שאי אפשר רק אחרי שהתעצבנתי היא הסכימה חלקית עדיין לא קיבלתי את החבילה במלואה ופיצוי בטח שלא רוצים להביא. ככה שבוע אני איתם והם כול פעם מערבבים אותי ועושים לי טובה שעוזרים לי בסוף שאני כול יום יותר משעה וחצי על הקו עם המנהלות ומסכת רדיפה להשיג אותם. ימים שלמים אני אחריהם ובסוף חזרה המנהלת של המנהלת סידרה את החבילה אך עדיין לא בשלמות ומציבה לי תנאי על אחד הדברים שאני קיבלתי שנה חינם היא תיתן לי 3 חודשיים לכול מנוי ופיצוי של 360 שקלים שזה בעצם זיכוי על 9 חודשים הנותרים של הווי או די שזה 40 שקלים לחודש ×9 חודש וברגע שהיא תביא לי את הפיצוי כזיכוי סגרנו עסק ואין פיצוי על עוגמת נפש שזה על העוגמת נפש שבסוף אני צריך לשלם כול חודש 40 שקל שבסוף 360 שתביא לי ירדו לי אז זה זיכוי לא פיצוי. בסוף אמרה לי שאם לא סוגרים ככה היא לא מביאה לי כלום והיא מעבירה אותי לתלונות הציבור תוך כדי השיחה היא אמרה שהיא מעבירה אותי אמרתי לא רגע לא סיימתי לדבר. היא ניתקה לי בפנים ולא חזרה. מה הדין?
שלום,
ככל שיש ברשותכם ראיות להוכחת הטענות בעניינכם - אתם רשאים להגיש תביעה בגין רשלנות, הפרת הסכם, חסור תום לב, נזקים ועוגמת נפש.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר