שלום בקצרה .. ראיתי דירה מסויימת דרך מתווך אני ואימי ואני זו שחתמתי לו על כך עם ת.ז . הדירה לא עבורי אבל אני חתמתי לו. (הוא שאל אחר כך למי אמרתי לו לאמא שלי -אבל לא החתים אותה) אחרי שעה פתחתי מחשב רואה את הדירה גם במחשב ללא תיווך( התקשרתי מתוך המספר במחשב לוודא שזו אותה דירה לבעל הדירה והוא אישר שהיא ללא תיווך).
3 שאלות קצרות:
אם הדירה היא עבור אמא שלי ב"ה האם החתימה שלי למתווך תופסת?
האם אמא שלי שלא חתמה עם המתווך (אך כן הייתה איתי ועם המתווך בזמן שראינו את הדירה שהיא יכולה לרכוש אותה עצמאית מהאדם בלי לשלם מן הסתם את התיווך כי היא לא חתמה) ?
האם יכולה לרכוש אותה ללא התיווך בעצם ישירות?
(המתווך היה ממש תחמן עוד לפני שראינו החתים כי ידע שזה מפורסם גם ללא תיווך לאחר מכן הלכנו לראות את הדירה אני ואימא והיה גם בעל הדירה ואשתו).
שלום,
אם חתמתם על הסכם תיווך לגבי דירה מסוימת יש לרכוש אותה באמצעות מתווך.
כל יתר שאלותיך בעניין הם ניסיונות יצירתיים להתחמק מההסכם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
שוב חוזרת על העניין, שים לב מה שואלת אותך בסופו של עניין בסוף. ראיתי דירה מסוימת דרך מתווך אני ואימי ואני זו שחתמתי לו על כך עם ת.ז . הדירה לא עבורי אבל אני חתמתי לו. (הוא שאל אחר כך למי? אמרתי לו לאמא שלי -אבל לא החתים אותה) אחרי שעה פתחתי מחשב רואה את הדירה גם במחשב ללא תיווך( התקשרתי מתוך המספר במחשב לוודא שזו אותה דירה לבעל הדירה והוא אישר שהיא ללא תיווך).
3 שאלות קצרות:
אם הדירה היא עבור אמא שלי ב"ה האם החתימה שלי למתווך תופסת?
האם אמא שלי שלא חתמה עם המתווך (אך כן הייתה איתי ועם המתווך בזמן שראינו את הדירה שהיא יכולה לרכוש אותה עצמאית מהאדם בלי לשלם מן הסתם את התיווך כי היא לא חתמה) ?
האם יכולה לרכוש אותה ללא התיווך בעצם ישירות?
(המתווך היה ממש תחמן עוד לפני שראינו החתים כי ידע שזה מפורסם גם ללא תיווך לאחר מכן הלכנו לראות את הדירה אני ואימא והיה גם בעל הדירה ואשתו).
ענית כך :
אם חתמתם על הסכם תיווך לגבי דירה מסוימת יש לרכוש אותה באמצעות מתווך.
אני חושבת שאתה מתחמק מלענות לשאלה שממש קשורה לעורכי דין.
שוב אדגיש, אם אני חתמתי ואימי הייתה איתי והיא זו שצריכה לקנות את הדירה אז החתימה שלי אני מניחה לא תופסת? הרי לא אני קונה את הדירה.
בבקשה תענה על שאלה עניינית שהיא קשורה לענייני עורכי דין.
שלום,
נדמה לי שעניתי על שאלתך בנימוס הנדרש. אך אם אינך מרוצה מהתשובה, אמליץ לך לפנות לפורום הנכון והמתאים.
פנית לפורום של תביעות קטנות ודיני צרכנות. המקרה שאת מתארת אינו מתאים לפורום זה.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר