שלום,
לפני כ-6 חודשים התחלתי הליך לקבלת דרכון פורטוגלי אצל חברה מסוימת שעולה 9000 ש"ח ונאמר לי שאני 100 אחוז זכאי לקבלת דרכון פורטוגלי ובמידה ולא אתקבל לאחר חודש לקהילה היהודית הכסף יוחזר אליי. לאחר הרבה מאוד מיילים ענו לי לאחר 3 חודשים שלא התקבלתי לקהילה היהודית ושהנהלת חשבונות תיצור איתי קשר אף אחד לא דיבר איתי ואי אפשר ליצור איתם קשר בשום צורה אין טלפון אין כלום. אז ניגשתי ביוזמתי למשרד שבזמנו היה להם ומסתבר שהם עוברים משרד בדיוק והוא לא קיים יותר ובבדיקה שעשיתי בעמוד שלהם בגוגל יש המון תגובות שליליות מהזמן האחרון מה שנראה כחברה שפשטה את הרגל ולא מתכוונת להחזיר כספים. אני פרסתי את התשלום לתשלומים ועד עכשיו שילמתי חצי באמת מתוסכל ואובד עצות אשמח לדעת מה יש ברשותי לעשות?
שלום,
תחילה יש צורך לבדוק מהו הסטטוס המשפטי של החברה (האם היא בהליך של פירוק). ככל שהחברה בהליך של פירוק מציע לבטל את הצ'קים שנותרו.
באם החברה אינה בפירוק מציע לפנות אל החברה באמצעות עו"ד ואם פנייה זו לא תשיב לך את כספך, תהא רשאי להגיש תביעה לצורך השבת כספך ותשלום פיצויים.
ככל שאתה מעוניין בייעוץ, סיוע וטיפול משפטי בעניינך - אתה מוזמן לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר