שלום, בחודש אוגוסט החלטנו אני ובעלי לרכוש דירה במרכז בגילנו 64 ,67 מאחר שאני חולה ויקל על בעלי נסיעות. נתתי שיק 20 אלף ש"ח לשמירה על הדירה ובשיחה טלפונית ובהמלצה של בתי יצרנו קשר עם עו"ד שיבדוק את העסקה מהקבלן אליבא שאין לו פרסום בשוק הנדל"ן ופחדנו שכספנו ירד לטמיון עו"ד שיצרנו קשר אך ורק בטלפון ב2 שיחות טלפון על מחיר וביקשתי שיבדוק את החוזה המוכן של הקבלן וסיפקתי לו פרטים שביררתי לגבי הקבלן , המשווקת של הקבלן העבירה לעו"ד שלי את החוזה, הוא דיבר איתי בטלפון וסיכם עם המשווקת שבעוד שבוע וחצי יהיה מוכן להגיע לחתימת החוזה וביקש ממני באם יש לי שינויים בדירה להגיש, עברו בערך 4 ימים והיה ריב כספי ביני ובין בעלי - שנינו בעלי חשבונות נפרדים וכל הזמן היו ריבים אבל חשבתי לתת צ'אנס. ביום שבת היה פיצוץ גדול והחלטתי לבטל את העסקה שמכניסה אותי לצרות בגילי ולחשב מסלול מחדש עם בעלי, דיברתי עם עו"ד שאני מבטלת והוא ביקש את כל הכסף, לא היה מוכן לקבל רבע או מחצית, אמר שעבד על החוזה, בדקתי אצל העו"ד של הקבלן והוא לא קיבל שום הערות או חוזה מתוקן מהעו"ד שלי ואני לא ראיתי שום חוזה מתוקן ולא חוזה ראשוני שום דבר, רק 2 שיחות והתכתבות בוואסאפ עכשיו הוא דורש 6000 ש"ח בתוספת מע"מ, מה אני עושה הסברתי לו שבעלי לא משתתף בגלל שביטלתי ואין לי כסף לשלם אני מוכנה לתת לו 3000 ש"ח ונסיים. הוא לא מסכים קשה לי לשלם, מחכה לתשובתך מה לעשות שלא יתבע אותי אני אישה חולה 90% נכות והוא יודע את זה העו"ד. תודה
שלום,
קראתי את הדברים.
חסרים לי נתונים רבים ובעיקר מסמכים רלוונטים על מנת שאוכל לייעץ לך מבחינה משפטית .
בשלב זה אני מציע לך לפנות לעו"ד כדי שיפנה לעו"ד הקודם על מנת לנהל מולו מו"מ לצורך קבלת כספך או חלק מכספך בחזרה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר