רכשתי כרטיסיית שיעורים לפני שנה שהייתי אמור לנצלה בתוך 4 חודשים. בעת הרכישה שוחחתי עם הבעלים ושאלתי אם אוכל לבטל ולקבל החזר במקרה וזה לא יתאים לי ונאמר לי שכן. לאחר שני שיעורים התכתבתי עם הבעלים וביקשתי לדחות את המשך השתתפותי לשנה הבאה כיוון שבין השאר איני מספיק להגיע. הבעלים הסכים וכשחלפה השנה הגעתי לשיעור נוסף וראיתי שבכל זאת זה לא מתאים לי וביקשתי לבטל ולקבל החזר. עתה הבעלים מסרב ומוכן לתת לי להשלים שיעורים בטענה שעברה שנה ולא ייתכן שייתן לי עכשיו החזר. האם יש לי ביסוס להתעקש על החזר על סמך מה שנאמר לי?
שלום,
1. תחילה, על מנת שאוכל לענות על שאלתך עליי לעיין בהסכם הלימודים ובראיות שיש ברשותך להוכחת הטענות.
2. בכללי, אם הובטח לך משהו בעל פה, אף בניגוד להסכם עליו חתמת ויש לך ראיות להוכחת ההבטחה (ההסכם), אזי ניתן לפעול בהתאם להבטחה, גם אם היא ניתנה בעל פה.
3. בהתאם למתואר, נדמה כי החברה נתנה לך הזדמנות לביטול ובחרת להקפיא ולהמשיך ושוב ביקשת לבטל, כך שבהתאם לכך אין לך עילה לתביעה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
תודה על תשובתך,
האפשרות לבטל ניתנה לי בעת ההרשמה.
לאחר ההרשמה ושני שיעורים ביקשתי לדחות כיוון שהייתי בצבא ולא הצלחתי להגיע. הסכימו. לאחר שנה ניסיתי להמשיך והגעתי לשיעור נוסף. ראיתי שזה לא מתאים לי ואז ביקשתי לבטל ולקבל החזר.
שלום,
אני מבין - אז מהי שאלתך ?
נדמה לי שעניתי על שאלתך. כאמור כדי שאוכל לבחון הסכם עליי לעיין בו.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר