היי,
לפני שבועיים ביצעתי החלקת שיער. כשהסתיים הטיפול נדהמתי שהתוצאה בכלל לא מה שציפיתי. בטח לא כמו שפורסם. בפרסום מוצגות החלקות שיער עם שיער גולש עם ברק, יפה. ושלי היה נראה שרוף. הייתי בהלם כי הקצוות שלי לא היו מפוצלים ככה וקיבלתי שיער שרוף ולא רק בקצוות. לא ידעתי מה לעשות. פחדתי אז שילמתי. זה היה בבית של הספרית, ובכלל חשבתי שאני באה למספרה, אבל בגלל שרציתי כל כך את התוצאה הסופית אז נתתי אמון בה. וזה עוד אחרי שדיברתי עם כמה בנות שהיו אצלה והיו מרוצות. שילמתי 750 ש"ח. וכששאלתי את הספרית מה עושים אם היובש לא יעבור היא לא ענתה. לא רק, היא צילמה וידאו של השיער שלי בלי אישורי ועוד העלתה אותו באינסטגרם שלה, מיד ביקשתי להסירו במיוחד כשאני לא מרוצה. גם כשחזרתי הביתה צילמתי את השיער, ושלחתי לה שאני לא מרוצה והוא יבש והיא אמרה לי לשים מסיכות ולחפות שלוש פעמים וזה ישתפר. עשיתי מה שהיא אמרה אבל כפי שחשבתי, היובש לא נעלם.. פניתי שוב והיא הבהילה אותי בתגובות שלה, אמרה לי שאני מטרידה אותה, קראה לי בשמות וכתבה לי שאני צריכה עזרה נפשית. היא גם לא מוכנה למסור לי פרטים לגביי איזו החלקה בדיוק בוצעה כדיי שאוכל לדעת איך לשקם את ההרס. במקום זה היא רשמה לי שאני מטרידה אותה. הלכתי לרופא עור שאימת את זה שהשיער יבש ומפוצל. אע"פ שהיא אמרה לי שאוכל לצבוע את השיער אחרי כמה ימים, הרופא אמר לי שלא, אלא לחכות חודש. מה אפשר לעשות משפטית הן לגביי הנזק לשיער והן לגביי ההתבטאויות שלה? תודה
שלום,
בהתאם למתואר יש פה מס' עילות לתביעה - מרשלנות מקצועית דרך פגיעה בפרטיות ועד התנהגות בחוסר תום לב.
ככל שיש לך ראיות מתאימות להוכחת הטענות את רשאית לתבוע בגין הנזקים ועוגמת הנפש שנגרמו לך.
ככל שאת מעוניינת בייעוץ, סיוע וטיפול משפטי בעניינך - את מוזמנת לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
תודה על המענה. מה סכום הפיצוי שאני יכולה לקבל במקרה זה? תודה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר