מזה חודשים שאני מזפזת באתר יד 2 בעניין דירת 4 חדרים באזור הר חומה ירושלים, עם העיון מידי ערב במשך שעות, ( יש תיעוד לחיפוש ובדיקה), ראיתי שהמחירים הקיימים בשכונה, נכונים עבורי, ושאני כן יכולה להרשות לעצמי למכור את הדירה שבבעלותי ולקנות באזור.
והחלתי במכירת הבית שלי, ביום 20.2.22 חתמתי חוזה
ומיד התחלתי בחיפוש בהר חומה לתדהמתי נוכחתי לדעת שאין ולו דירה אחת במחירים כפי שראיתי ביד 2 יתרה מזאת התקשרתי לאחת וכולם נמכרו בשנת 2011 ואין כלל לא רלוונטיות וריאציות נכון להיום!!!! מכאן, שאחרי 6 ימים שהבנתי שהבנק לא יאשר לי משכנתא בסכום כזה שהבית שלי שעתיד לפינוי בינוי והפסקתי גם את זה, שאני צריכה לשלם קנס של 300 אלף לקומה שלא מוכן להפר חוזה!!! ולא מבין בכלל את הסיטואציה שנקלעתי עוד בנק ישראל הוציא חוק שהתשלום החודשי לא יעלה על 50 אחוז מהשכר
כל זה יצאתי להליך בשל הטעייה חמורה שאין שני לה מפרסומים במשך חודשים של יד 2 לדירות שאין להם תאריך והם מעודכנים כרלוונטיים הם משנת 2011 וכולם נמכרו ועדיין באתר
הכי חמור שבשל הסיטואציה שעדיין אני חווה ונושמת עד רגע זה כי הקונה לא מוכן לוותר לי !!! אני אם חד הורית לשני קטינים אני מזה שבועיים במצב נפשי רע!!!! ירדתי כבר 5 קילו !!! אני רק בוכה ואובדת עצות איך אני יוצאת מהסיטואציה
והנזק שגרמו לי יד 2 והעוזר שלהם בפרסומים כאלה לקויים ושגויים מלפני שנה!!!! דורון
אודה לייעוץ שלכם בדבר תביעה כי אשקיע את כל מרצי בתביעה שלהם!!!
שלום,
קראתי את סיפור המקרה, אך אני מודה שלא הבנתי עד הסוף את תלונתך.
האם את מלינה על פרסום מטעה ?
למיטב ידיעתי - המפרסמים באתר הינם אנשים פרטיים, כאשר האתר משמש רק כפלטפורמה, כך שאם נתקלת בהטעיה של פרסום, לא האתר הוא האחראי אלא מי שפירסם את המידע.
ככל שלא הבנתי את הסיטואציה ואת רוצה להתייעץ טלפונית - את מוזמנת ליצור קשר טלפוני עמי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר