אני משכיר דירה ברחובות אני בעל הדירה. כל החשבונות כגון חשמל ארנונה וכד הוסבו והם על שם השוכר.
בבניין יש גז מרכזי, ולא בלונים פרטיים, הם הוציאו את התשתית של הבלונים הפרטיים, כך שאיני יכול לקחת חברה אחרת והם כעין מונופול, וחברת הגז לא הייתה מוכנה להסב את החשבונית על שם השוכר כי הם טוענים שיש להם מדיניות, ואני לא מעוניין שזה יהיה על שמי. וביקשתי להתנתק.
מסתבר שם לא ניתקו אלא המשיכו להזרים גז. ואומרים שאני חייב להם.
יש לי כמה שאלות, אם אני מעוניין להתנתק מחברה. ואני מודיע להם טלפונית האם זה מספיק?
איך אני יכול להוכיח? אין לי הקלטת שיחות.
שאלה שניה, במידה והשוכר יהיה מעוניין להשתמש דווקא בגז ולא לעבור לכיריים חשמליות האם יש אפשרות שחברת הגז כן תרשום את החשבונית על שם השוכר ולא על שם בעל הדירה?
תודה
שלום,
1. עליך לפנות לחברה ולבטל את השירות בהתאם לכללים שלה. אני מציע לך לפנות ולבטל את העסקה בכתב. זו הדרך הטובה ביותר להוכחה כי ביקשת.
2. בהחלט יש אפשרות שכזו (הרי כל החברות עובדות בדרך זו). אך שוב זה עניין ומדיניות של החברה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר