שלום,
שלחו לי חבילה מחו"ל וכאשר היא הגיעה לארץ קיבלתי הודעה מחברת השליחויות שאני צריך לספק כמה פרטים,
הפרטים סופקו עוד באותו היום.
לאחר מכן ביקשו מסמך והמסמך סופק באותו יום.
לאחר מכן ביקשו עוד ועוד מסמכים ודברים כל פעם בהפרש של כמה ימים והמסמכים מצידי סופקו מיד ללא אף עיכוב (לפעמים עיכוב של יום או יומיים).
כל התהליך ארך בערך חודש שבסופו הגישו לי חשבון עם עלויות אחסון על כל החודש.
זה המקום לציין שהמסמכים לא היו תלויים אחד בשני והיו יכולים באותה מידה לבקש הכל מראש.
שקיבלתי את החשבון התקשרתי לחברת השליחויות לברר את העלויות המדויקות (היו חסרים שם עוד דברים בעייתיים חיובים של מע"מ לא הופיעו תחת סעיף של מע"מ, חיובים כפולים וכו').
שנציג החברה ענה לי הוא אמר שהמשלוח "הושמד" עוד באמצע התהליך(בשבוע השלישי לצורך העניין).
הגשתי תלונה לחברה והם אמרו לי ש"לא היה מענה אז הם השמידו את החבילה".
(יש את כל ההתכתבויות במייל ולא היה יום אחד שלא היה מענה מצידי).
לאחר כמה ימים קיבלתי הודעה מהחברה ש"אולי החבילה לא הושמדה" ואם אני רוצה אני צריך להתחייב לשלם את הסכום שהם אמרו לי ואז הם מוכנים "לבדוק אם היא הושמדה או לא".
סירבתי.
אמרתי להם שאין טעם שאני אתחייב לשלם להם סכום כסף רק בשביל בדיקה כי זה אמור להיות ידוע מראש.
בסופו של דבר הם אפילו לא מוכנים לנדב לי מידע אודות החבילה עד שלא אתחייב להם לתשלום.
ואני לא מוכן להתחייב לתשלום, בטח שלא כולל עלות אחסון שנגררה באשמתם.
השאלה אם הם יעמדו בסירוב אני יכול ללכת לבית משפט או שאין פה קייס והם יכולים להחזיק את החבילה ולאיים שישמידו אותה אם לא אשלם?
תודה מראש
שלום,
בהתאם למתואר נדמה כי מדובר פה בעוקץ על מנת להוציא ממך כספים, כאשר לאורך כל הדרך חברת השליחויות התנהלה בחוסר תום לב.
בהתאם למתואר אני מציע לך להגיש תלונה במשטרה ובהמשך להגיש תביעה כנגד החברה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר