שלום מבקש עצה בבקשה, אני קניתי מונית חדשה ומהחודש הראשון החלו תקלות וכול פעם המוסך התנער ופעם עדכון גרסה לטבלט ופעם למנוע בקיצור 5 חודשים ללא מענה ראוי. בסוף מאבחן במוסך קבע שהמצמד לא תקין וגלגל תנופה הודיעו לי שזה לא כלול באחריות ודורשים 7300 ש"ח. סכום שאין לי יכולת לשלם המונית כיום 60 אלף ק"מ ויש לי אחריות עוד שנה וחצי אוסיף ואומר שאני 21 שנה נוסע בגיר רגיל ואני עושה 400 אלף ק"מ על מצמד. במוסך אמרו לי שזה יכול להיות תקלה של היצרן אבל היצרן לא מוכן לעשות כלום ללא תשלום. האם מישהו יכול להציע לי מה לעשות, האם צריך עורך דין? מה עלות של ייצוג כזה? בבקשה אם אפשר הצעות מה לעשות.
תודה רבה
שלום,
ככל שמדובר ברכב באחריות, על החברה לתקן את ההרכב במסגרת אחריות זו.
כדי לקבוע האם מדובר בתקלת יצרן או תקלה אחרת - יש צורך בחוות דעת מומחה בעניין.
ככל שנדע האם מדובר בתקלת יצרן או אחרת - יש לפנות לחברה באמצעות מכתב התראה לצורך טיפול משפטי בעניינך ועל מנת לפתור את העניין ללא צורך בהגשת תביעות.
כמו בכל תחום - ככל שאינך יודע כיצד לפעול ומה לעשות אני ממליץ לך לפנות לאיש מקצוע (במקרה זה עו"ד).
ככל שאתה מעוניין בייעוץ, סיוע וטיפול משפטי בעניינך - אתה מוזמן לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר