שלום,
לפני חודש הגעתי למרפאה שיניים בעקבות כאבים, במהלך הטיפול עברתי מספר עקירות כירורגיות והורכב לי גשר זמני. כמו כן חתמתי על תכנית כוללת לטיפול והשתלות. כעבור שבוע ביקשתי לבטל את העסקה, ונדחיתי שוב. וכן נאמר לי שאני לא יכולה לבטל את העסקה. העסקה נעשתה באמצעות הלוואה מחברת האשראי שהם תיווכו. כעבור שבוע ביקשתי לבטל את העסקה ולשלם להם את סכום הכסף עבור הטיפולים שנעשו לי. אבל הם טוענים שבגלל שעשו לי את העקירות והגשר אי אפשר לבטל את העסקה. הסיבה שהחלטתי לבטל את העסקה היא שאני סובלת מחרדה דנטלית ולא הרגשתי שיש מענה במרפאה לעניין זה מבחינת הרדמה כמו גז צחוק וכד'. האם באמת אני לא יכולה לשלם להם את מה שמגיע להם ולעצור את העסקה?
שלום,
קראתי את הדברים.
על מנת שאוכל לתת לך ייעוץ משפטי בעניינך - עליי להכיר את כל סיפור המקרה ולעיין בהסכם עליו חתמת מול המרפאה, תוכנית ההלוואה, כמו גם ביתר הראיות שיש ברשותך להוכחת הטענות.
לא ברור מפנייתך האם מדובר בעסקה מתמשכת בעניין שירותי רפואה בהתאם לחוק הגנת הצרכן (ואז יש לפעול לביטול העסקה בהתאם לחוק).
ככל שאת מעוניינת בייעוץ, סיוע וטיפול משפטי בעניינך - את מוזמנת לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר