שלום,
ביום ה31/08 נרשמתי ל2 קורסים- סייבר ואוטומציה וסיכמתי עם המכללה שיחייבו את החשבון שלי בנובמבר דצמבר - כל חודש הורדה של 2,000 ש"ח.
בתאריך ה10/09 אני רואה שחייבו אותי לא כמסוכם.
ביום ה13/09 התקשרתי למשרדים 5 פעמים ולא ענו לי(יש לי את תיעוד השיחות) על מנת לבטל את הקורס ועל מנת שיחזירו לי את הכסף שירד.
חזרו אליי אחרי שבוע.
אחרי מאמץ רב הכסף הוחזר אליי ונאמר לי שלא אוכל לבטל את הקורס מאחר ועברו 14 ימים.
אני בתומי, האמנתי. לא בדקתי תאריכים. הייתי מאד נסערת אחרי מאמץ רב של להגיד להם להחזיר לי את הכסף כי הוא גם לא ירד בתאריך הנכון כמו שסיימתי איתם
אמרו לי בסדר נחזיר את הכסף, את תתייחסי כמו שסיכמנו בנובמבר ואת הקורס את לא יכולה כבר לבטל. אמרתי בסדר ויש אישור לחייב אותי בנובמבר דצמבר (נתתי אישור כי הייתי בטוחה שאני לא התקשרתי בתוך ה14 ימים)
כשניתקתי את השיחה בדקתי אם אכן כשניסיתי לתפוס אותם אם עברו 14 ימים. מסתבר שהתקשרתי בדיוק ביום ה14.
מאיימים עליי עכשיו בהוצאה לפועל, מאיימים עליי עכשיו בבתי משפט.
אמרתי להם שאפנה למועצה להגנת הצרכן אז הם פתאום חזרו אליי עם פשרה לשלם רק 1,000 ש"ח.
אני עדיין מרגישה שאני פעלתי בסדר. הצעתי להם שאני אשלם 10 אחוז מהסכום- 400 ש"ח.
נכון, זה סכום קטן ויכול להיות שכדאי לי לשלם אותו.
מעניין אותי החוק.
האם עליי לפנות למועצה להגנת הצרכן?
תודה.
שלום,
את רשאית לפנות בעניינך למועצה הישראלית לצרכנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר