עשיתי ניוד פשוט בין חברות סלולר ושינו לי את מספר הטלפון ואחרי שפניתי לשרות שיסדרו את זה גיליתי שחייבו אותי על רכישת מספר זהב על מספר ששייך לי שבגלל טעות של החברה לא קיבלתי אותו מלכתחילה ובנוסף שייכו אותי לתוכנית סלולר לא כפי שסיכמתי עם נציג המכירות של החברה כשפניתי לחברה להחזיר את הכספים שנגבו ממני שלא כדין הבטיחו לי שיחזרו אליי תוך 14 יום כמובן שלא חזרו אלי שלחתי גם הודעות בכתב גם על זה לא הגיבו.
פניתי לחברת האשראי ועשיתי ביטול של העסקאות לפני כחודש (כחצי שנה אחרי המקרה המתואר) פנו אלי משרד עו"ד שהם נשלחו על ידי חברת התקשורת לתבוע אותי על הסכום ביקשתי שישלחו לי פרוט במייל. שלחתי להם בתגובה את התלונה שהגשתי לחברה וגם הם לא מגיבים על ההודעה שלי. אשמח לדעת מה ביכולתי לעשות.
תודה
שלום,
באם קיבלת מכתב התראה לפני תביעה ממשרד עורכי דין, אני מציע לך בשלב זה לפנות לעו"ד על מנת שישיב למכתב ובהמשך ייעץ לך משפטית כיצד לפעול.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר