שלום
היה לי בעבר קו סלולרי בחברה מסוימת, התשלום עבור הקו נגבה בכרטיס אשראי מתי שהוא הבנק החליף לי את כרטיס האשראי וכנראה שלא עידכן את חברת הסלולר כך יצאה שנוצר לי חוב לאחר מכן אני ביטלתי את הקו. לאחר זמן קצר (לא זוכר כמה זמן) ניידתי קו אחר שהיה לי לאותה החברה, כעבור זמן רב אני מקבל מכתב מעו"ד על חוס של 300 שקל ובנוסף שכ"ט על סך 300 שקלים נוספים סה"כ כ- 600 שקלים,
פניתי לעו"ד כדי לבדוק מה זה והתברר לי שהחוב שנוצר הוא מתחילת 2021 כשאני למעשה משלם על קו אחר לאותה החברה כבר בסוף 2020 שאלתי אותו אם אני בחברה ומשלם (בכרטיס אשראי אחר) למה נוצר חוב הרי יש להם אמצעי תשלום שלי נכון שזה כרטיס אשראי אחר אבל החוב/התשלום הם על אותו אדם אותו ת.ז ולא הייתה לו תשובה עבורי.
שאלתי האם החוב נוצר בדין ואני צריך לשלם שכ"ט או שהיה להם לגבות מהכרטיס השני שהיה ברשותם עוד לפני שהם שלחו את החוב לעו"ד
תודה רבה
שלום,
היה אסור לחברה לגבות מכרטיס אשראי אחר שלך ללא אישורך.
מה שכן, טרם הפנייה לעו"ד, היה על החברה לפנות אליך ולאפשר לך לשלם את החוב בטרם מעבירים את העניין לטיפול משפטי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר