מכרו לאימי היקרה קורס בשפה האנגלית בשווי 2500 שקלים.
הבטיחו הרים של חלומות - ליווי צמוד, מגמת שיפור שבועי, אנשים שיסייעו לה בכל התהליך בדרך. אימי לא רצתה לקנות את הקורס, אנשי המכירה שמו אותה בפינה ובעזרת שיטות מכירה הצליחו להוציא מאימי 10 תשלומים של 250 שקלים.
אימי היא שופטת אולימפית, מאמנת ומנהלת קבוצה בהתעמלות אומנותית. מרגע קניית הקורס הייתה לה תקופה מאוד עמוסה בעבודה - עבודה אפילו בימי שישי שבת.
לאחר מכן, אחי הקטן חלה בקורונה והיא הייתה חייבת לטפל בו. לאחר כל הנושא הזה - עבר כמעט חודש.
היא הבינה שאין לה זמן לפנות לקורס ורצתה להתנתק.
היא ניסתה להשיג את הטלפונים של הקורס ללא הצלחה במשך כמה ימים, ולאחר מכן פנתה אלי בבקשה לעזור לה לנתק אותה. אני ניסיתי לבדוק איך ניתן ליצור קשר לתאם ניתוק מהקורס - ללא הצלחה. שלחתי מייל ב5/9 בבקשה להפסיק את הקורס - היא לא מעוניינת ואין לה זמן לזה.
מרחו אותי במשך חודש ימים שזה ב"טיפול".
בתחילת חודש אוקטובר פנו אלי באמירה שעבר שבועיים מרגע הרכישה - אימי לא פנתה אליהם לכן הם לא יכולים להחזיר לה את הכסף. מיותר לציין שזה המון כסף עבור קורס שניתן להשיג היום בחינם.
הסברתי להם שכל ההבטחות שהובטחו לאימי לא קוימו היא לא נכנסה לקורס אפילו לא פעם אחת, היא נרשמה הבינה שזה מאוד מסובך לה ומשם לא המשיכה אחרי 5 דקות.
איך אתם מעיזים להמשיך לקחת כסף כשאתם יודעים שאותו אדם לא משתמש בקורס הזה ושאנחנו מעוניינים להתנתק.
הם סירבו לנתק אותה בטענה שהיא רכשה כאן מוצר - אבל המוצר לא שומש אפילו.
הם ממשיכים לגבות מאימי 2500 שקלים.
מה אפשר לעשות?
שלום,
בהתאם למתואר (אך חסרים לי פרטים רבים בסיפור המקרה) - אין לאמך זכות לביטול העסקה (החוק קובע כי ניתן לבטל עד 14 יום).
בכל מקרה כדי שאוכל לבחון את הדברים לעומקם, עליי לעיין בהסכם רכישת הקורס עליו חתמה אמך בעניין.
ככל שאתם מעוניינים בייעוץ, סיוע וטיפול משפטי - אתם מוזמנים לפנות אליי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר