היי נרשמתי ללימודים במכללה בתל אביב. ביום ההרשמה הגעתי לשם עם אבא שלי שנכח שם וביקשתי לימודים שיהיו גג שנה, היועץ לימודים שהיה איתי אמר לי שהלימודים האלה( יעוץ פנסיוני) יתנהלו בתקופת זמן זו וכן החתים אותי על חוזה בלי להקריא ולהסביר מה קורה במצב של ביטולים וכולי (יודעת שזאת גם טעות שלי שלא קראתי, אבל החתימו אותי גם בלי להגיד לי דברים חשובים כאלה).לאחר שניים שלושה שיעורים הבנתי שזה לא כך. אומנם חתמתי על כך שאני נרשמת ל 6 קורסים אבל לא מתואר ומפורט הזמן. שהתחלתי אמרו לי בדרך כלל זה לוקח שנתיים וחצי למי שמשלב תוך כדי עבודה ורוצה לעבור בהצלחה וזה נדיר וכמעט לא הגיוני בשנה (בדקתי עם הרבה תלמידים שאמרו שזה לא הגיוני).
לאחר שהבנתי זאת, התקשרתי שאני רוצה לבטל כי זה לא מה שהבטיחו לי ואחת הנציגות אמרה לי שאצטרך לשלם חצי מהתשלום המלא שזה אומר לשלם 6,000.
ביקשתי לדבר עם מחלקת הביטולים כדי לברר יותר מה מגיע לי בגין פעולה זו שלא התנהלו איתי כראוי. במשך חודשיים אני רודפת אחרי הבן אדם שאחראי על מחלקת ביטולים, הוא דוחה אותי יום אחרי יום, מסנן ומתעלם ממה שיש לי להגיד ועד שענה לי אמר לי אבדוק ואחזור, כמובן שלא חזר. ולבינתיים הם המשיכו לחייב אותי לפי הוראת קבע.
ביטלתי את הכרטיס על מנת שיצרו איתי קשר שאדע מה מגיע לי וכמה ואיך זה עובד והם לא עונים ואפילו שביטלתי את הכרטיס הוא ממשיך לחייב לי את החשבון. התקשרתי שוב על מנת לדעת עד איזה סכום הוא מחליט לחייב אותי וגם פה עדיין לא קיבלתי מענה. אין לי מושג אם אכן ביטלו לי את הלימודים וכמה מגיע לי.
דבר נוסף, הוא אמר שאין לי ברירה ואני צריכה להירשם ללימודים אחרים או שהכסף יזרק לפח לכן הוא הכניס אותי ללימודים על סך 4500 שח שמתחילים באוקטובר השנה והעמיד אותי במצב של חוסר ברירה אך החיוב המשיך לפי התשלום של הלימודים הראשונים ועומד לבינתיים על סך של 5800 (התקשרתי לבנק ואמרו שלא ביטלו לי את ההוראת קבע) אין לי מושג מה מורידים לי וכמה ואני מעוניינת לתבוע אותו על ההתנהלות שלו. לפני שנרשמתי הם רדפו אחרי התקשרו כל יום שאשלם ועכשיו אין לי עם מי לדבר.
רשמו אותי ללימודים החדשים לאחר שהבן אדם הציב לי אולטימטום וגם לגביהם אין שום יחס מהצד של מקום הלימודים על עניין התשלום.
אני במצב שאיני מעוניינת ללמוד שם כלל אבל אין לי ברירה, לאחר שבדקתי את הנושא יותר לעומק אמרו לי שיש אפשרות לתבוע את הגוף הזה.
אשמח להיענות בהקדם, תודה.
שלום,
קראתי את הדברים.
את מוזמנת לפנות אליי לצורך קבלת ייעוץ, סיוע וטיפול משפטי בעניינך.
השירותים המשפטיים בתשלום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר