אשמח לקבל את עזרתכם כי אני מיואש מהתנהלות המדינה (משרד הבריאות, משטרה) בעניין שלנו.
אני אבא לנער בן 17 שביקר בקפריסין בין התאריכים 17-22-2021 , בתאריך 4.8.2021 עצר אותו שוטר על בדיקת רישיון וטען שהוא מחויב בידוד עד 5.8.2021 ונתן לו דוח הפרת בידוד של 5000 ש"ח ללא שום הצדקה.
לפי משרד הבריאות חלה חובת בידוד של שבועיים לחוזרים מקפריסין (או שבוע עם בדיקה שנייה שלילית) מתאריך 23.7.
פנינו למשרד הבריאות שטענו שהוא חזר לארץ ב 23.7 ולכן הוא מחויב לשבועיים בידוד או בדיקה שנייה אחרי שבוע.
שלחתי להם טופס בדיקת קורונה שבוצע בישראל בתאריך 22.7 + כרטיס טיסה + טופס כניסה ממשרד הפנים שמראה כניסה לישראל ב 22.7, אבל לא היה עם מי לדבר, כמו תוכי המשיכו להגיד לי שהוא חזר ב 23.7 ולכן הפנו אותי למשטרה לבקש ביטול דוח.
שלחתי את אותם טפסים למשטרה והתשובה שלהם לא התייחסה בכלל אללי, פשוט כתבו שהנער הפר בידוד וסיכן את האנשים ולכן הם לא רואים סיבה לביטול הדוח.
האופציה שנשארה לי זה בקשה להישפט ולכן מבקש עזרה.
תודה
שלום,
קראתי את הדברים. בהחלט מתסכל.
אתה מוזמן לפנות למשרדי לצורך קבלת ייעוץ, סיוע וטיפול משפטי בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר