שלום,
אני אנסה להיות ממוקדת,
ברצוני לתבוע את המסרקת שסירקה אותי ביום החתונה.
התסרוקת לא יצאה כפי שציפיתי וניתן לראות זאת בלא מעט תמונות של מה ביקשתי ומה קיבלתי. כשהיא הגיעה אליי מיד הרגשתי את הלחץ של הזמן שהיא הייתה בו. הרגשתי שהיא הגיעה לתקתק וללכת. איך שהיא התחילה לסרק אותי היא אמרה לי בצורה מאוד אסרטיבית "לא מפרקים" כך שמבחינתי זה המצב "אסור לפרק". הרגשתי שאני תלויה בה. כשביררתי הבנתי שהיא מיהרה לכלה אחרת ולצערי זה בא על חשבוני. אמרתי בפירוש שאני לא אוהבת ולא מרגישה "אני" אבל היא התעקשה שאני מהממת ואמרה שאחרי האיפור זה יהיה יפה יותר עד שפשוט נכנעתי לה היא התקפלה במהירות ופשוט המשיכה הלאה.
מעבר לכך קבעתי איתה מראש בתוספת תשלום כמובן שהיא תגיע לסדר אותי לפני החופה ולהחליף לי לתסרוקת שנייה. כשהגעתי לאולם מיד נכנסתי לחדר והמתנתי לה כי לא רציתי שחלילה יראו אותי עם התסרוקת. לא עשיתי תמונות עם המשפחה שלי. לא עם ההורים לא עם האחים ועוד. לא יצא לי לראות החופה, את הגן המהמם שסגרתי במיוחד בגלל היופי הנדיר שלו.
מעבר לכך בהתכתבות של המסרקת מול אותה אחת שהמליצה לי עליה היא דיברה עליי לא יפה (יש לי את ההתכתבויות) וזה על קצה המזלג.
אשמח לדעת האם יש מקום לתבוע במקרה כזה
שלום,
באם אשת המקצוע התרשלה בתפקידה / בעבודתה ו\או הפרה הסכם כלפיך (לא ביצעה את מה שסיכמתן ביניכן) ובשל מחדליה נגרמו לך נזקים (כולל עוגמת נפש) ויש לך את כל הראיות הרלוונטיות בעניין להוכחת הטענות - אזי יש מקום לתבוע.
כדי שאוכל להיות יותר קונקרטי עליי לעיין בראיות שיש ברשותך להוכחת הטענות.
ככל שאת מעוניינת בייעוץ, סיוע וטיפול משפטי בעניינך - את מוזמנת לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר