שלום, אני בחור בן 26, נרשמתי לקורס לרקדנים שהתחיל בסוף יוני וכלל 8 מפגשים. לאחר 4 מפגשים חליתי בקורונה ונמנעתי מלהגיע לשני השיעורים שאחריהם עקב התמודדות עם המחלה והחלמה ממנה. למנהלת הקורס שילמתי חלק מסכום הקורס לחודש השני ואני רוצה לבדוק מה אני יכול לעשות במידה והיא אומרת שאין לי אפשרות לקבל את הכסף ששילמתי, שכן היא מעכבת אותי בתשובה על הנושא. הקורס מתומחר לפי שעות. בנוסף רציתי לשאול האם בגלל שהחלמתי יש לה יכולת לומר שאני יכול לחזור לקורס למרות ששכחתי הרבה מהחומר וככה אצטרך עדיין לשלם לה חלק. תודה רבה.
שלום,
יש מספר פעולות שניתן לנקוט בעניינך, אך לפני שפועלים יש צורך לבחון האם בכלל יש לך עילה לתביעה.
כדי שאוכל לבחון האם יש עילה לתביעה עליי לעיין בהסכם הקורס / הסכם התקשרות עליו חתמת.
ככל שאין הסכם התקשרות והתשלום הוא לפי שעה (כפי שציינת מתומחר לפי שעות) אתה רשאי לקבל את כספך היחסי ששילמת בעבור הקורס.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר