שלום,
לפני מספר חודשים נתקעתי עם הרכב. התקשרתי לחברת הביטוח לברר מי חברת הגרירה שאליה אני צריך לפנות וענו לי שהפוליסה שלי מבוטלת כבר כמה ימים מכיוון שהוראת הקבע שלי לא עברה. הוכחתי שאין לי שום בעיות בחשבון והוראות קבע אחרות יורדות ורק הוראת הקבע הזו לא. שילמתי באותו רגע את החוב שכביכול נוצר על סך 400 שח וציפיתי שישלח גרר אך לא כך היה. חברת הביטוח ביטלה לי את הפוליסה ולא היתה מוכנה לשלוח גרר רק אם נחכה כמה שעות ואז נעשה פוליסה חדשה. חברת הביטוח טענו שניסו לתפוס אותי במכתב שנשלח לכתובת שאני לא גר בה שנה וחצי ולכן לא קיבלתי את המכתב. בגישור חברת הביטוח הציעה לי 1500 שח שזה הנזק שכביכול הפסדתי באותו יום ( עבודה וגרר)
האם אני זכאי לפיצוי גדול יותר? האם הגיוני שמותר לחברה בסדר גודל כזה להודיע ללקוח הודעה כה חשובה אך ורק במכתב? אפילו אס. אמ. אס או טלפון קטן היה פותר את הבעיה.
שלום,
אינני מכיר את נסיבות המקרה לאשורם ועל כן אינני יכול לענות לך בשלב זה והמידע המצוי אצלי האם אתה זכאי לפיצוי גדול יותר.
לרוב מסמכים רשמיים נשלחים בדואר ולא בהודעות טלפוניות, אלא אם כן אתה מאשר להם זאת.
לסיכום - על מנת שאוכל לענות על שאלתך עליי להכיר את סיפור המקרה לעומקו והראיות הרלוונטיות שיש ברשותך להוכחת הטענות.
ככל שאתה מעוניין ביעוץ, סיוע וטיפול משפטי בעניינך - אתה מוזמן לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר