חברת השליחויות התקשרה אלי ואמרה לי שנכון שהם אשמים אבל לא שווה לי ללכת איתם למשפט כי אם כן המדינה יכולה לתבוע אותי כי אני לא הצהרתי שהכנסתי למדינה משו שצריך לשלם עליו מס וזה עבר ככה במכס כי החברה מסין שיקרה על המדינה זה נכון?
(אני לא חשבתי בכלל שצריך לשלם מס כי שילמתי באשראי 300 ש"ח לא חשבתי שצריך לשלם על זה מס)
החברת שליחויות ראתה 3 מוצרים לאותה כתובת לכן שלחה את זה לחבילה אחת אבל זה 3 אנשים שונים ו-3 אשראי שונים רק פשוט הזמנו לאותו כתובת).
חברת השליחויות צודקת שחבל לי שאני ילך איתם למשפט?
(זה חבילה שהם אמרו שיביאו לי את זה לבית תמורת 35 ש"ח בסוף היה להם טעות ולא שלחו לי ולכן החבילה נעלמה,
בנוסף הם שלחו מייל יומיים אחרי זה שפשרה הם מסכימים לשלם לי 200 דולר אבל זה תקף רק אם אני לא הולכת איתם למשפט (ההפסד שלי היה 900 ש"ח).
השאלה אם שווה לי לקחת את ה-200 דולר או ללכת למשפט בשביל ההפרש של הכסף?
שלום,
1. אינני עוסק בשאלה של שווה או לא שווה. אני בוחן האם יש עילה משפטית בעניינך (כלומר עילה לתביעה וראיות להוכחת הטענות).
2. מסיפור המקרה אינני יודע במה דברים אמורים. כתבת משפט ואת שואלת האם הוא נכון ... ? אינני יודע על מה מדובר.
3. אומר כך - אם חברת השליחויות גרמה לך לעוולה כלשהיא ועוולה זו גרמה לך לנזק - אזי את בהחלט רשאית לפעול מבחינה משפטית בעניינך.
4. בכל מקרה אם את מעוניינת בייעוץ, סיוע וטיפול משפטי בעניינך - את מוזמנת לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
אני יסביר לך חברת השליחויות טוענת שהחנות ששלחה לי את המוצר הצהירה על סכום יותר נמוך כדי לא לשלם מכס לי יש את הקבלות ששילמתי להם את הסכום של 900 ש"ח,
אז לכן היא טוענת שלפנים משורת הדין היא תשלם לי 200 דולר אפילו שהם הצהירו על 50 דולר רק,
אבל אני טוענת שזה הבעיה שלהם שהם לא הביאו לי את החבילה והיה להם טעות (יש לי הקלטה שהוא אומר אני יודע שאני אשם).
ובנוסף הוא טוען שאם אני יתבע אותו אז הוא יגיד להם שלא שילמתי מס אבל לא הייתי צריכה לשלם מס כי אני רואה בחוק שרק שהחבילה מגיעה לידי הלקוח אז הוא צריך לשלם מס,
האם אני צודקת?
שלום,
מכס יש לשלם כאשר המוצר נכנס לגבולות המדינה (ובטרם קבלתו).
זה אומר שהם צודקים?
אבל אף אחד לא אמר לי שאני צריכה לשלם מכס אם כן הייתי משלמת.
שלום,
לא קשור לעניין של צודקים, נדמה כי הטעו אותך פה בכל התהליך.
ברגע שהם היו צריכים להביא לי תחבילה לבית ולא הביאו (חברת השליחויות)
הם אשמים לא?
הם אומרים שלא אכפת להם לפצות אותי ב200 דולר אפילו שהחנות שממנה הזמנתי את החבילה הצהירה ששווי החבילה 50 דולר ותכלס שילמתי על החבילה הזאת 900 ש"ח,
בעקרון נשמע שצודקים שהם אומרים שאם ככה החברה מצהירה הם לא מעוניינים לשלם לי עוד כסף לא?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר