שלום,
אני הזמנתי חבילה מחו"ל (צמידים כל צמיד עלה 306 הזמנו 3 אנשים בכרטיסי אשראי שונים לאותו מקום).
לכן החברה שלחה לנו את הכל בחבילה אחת,
החבילה הגיעה לחנות המקום היה רחוק אז חברת השילוח אמרה לי שאפשרי שהם יביאו לי את זה ב-35 ש"ח עד הבית. אמרתי שאוקיי והן אמרו שבסדר והם יעדכנו אותי בהמשך מה נהיה,
בנוסף עוד חברה הזמינה חבילה ולחברת השילוח היה טעות ושלחו לה את החבילה שלה במקום לי שאני אישרתי את זה שאני רוצה שיביאו לי עד הבית היא לא דברה איתם בכלל,
עכשיו החבילה כבר לא נמצאת בחנות ובשביל להביא את זה שוב יעלה לי מכס וכולי (אפילו שבפעם הראשונה זה עבר בלי כל המכס וכולי).
חברת השילוח טוענת שאני צריכה לשלם על זה ואני חושבת שזה הבעיה שלהם לא מספיק שאין לי את החבילה בזמן והיה לי הרבה עוגמת נפש אני לא צריכה לשלם גם על מיסים,
רציתי לדעת אם יש מה לעשות בנידון או שזה מקרה אבוד,
ממש תודה על העזרה.
שלום,
מי שאחראי בשלב זה על המוצרים (ואמור לפצות אותך) זו חברת השליחויות אשר התרשלה ולא מסרה לך את החבילה שאותה הזמנת. לפיכך, עליך לפנות לחברת השליחויות (שהיתה אמורה לספק לך את החבילה עד הבית) ולדרוש מהם את החבילה ו\או פיצוי בגין רשלנותה, הנזקים ועוגמת הנפש שנגרמה לך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
אני שלחתי דברתי איתם אז הם אומרים לי שהם התקשרו ולא עניתי והם משקרים כי הם שלחו לחברה שלי את המשלוח. הם לא מתייחסים אלי אמרתי להם שהם צריכים לשלם לי והם עושים כאילו הם לא מבינים מה זה קשור אליהם. יש לי הקלטות שלהם והתכתבויות והכל מתועד אצלי, השאלה היא אם יש לי מה לעשות או שזה מקרה אבוד.
שלום,
בהחלט יש מה לעשות.
במידת הצורך וככל שיש לך ראיות להוכחת טענותיך את רשאית להגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות.
את מוזמנת לפנות למשרדי לצורך קבלת ייעוץ, סיוע וטיפול משפטי בעניינך.
השאלה אם שווה לי להיכנס לזה כי אני בחורה צעירה,
וגם ההפסד שלי זה 900 ש"ח,
כמה אני כבר יכולה להרוויח על כזה דבר?
או שפשוט שווה לי לוותר וזהו כי לא ניראה שיש עם מי לדבר שם.
שלום,
אני לא עוסק בשאלת השווה או לא שווה. זו החלטה שלך.
פנית אליי בשאלות משפטיות ועניתי. כעת עליך לבחור האם לפעול או לעזוב.
היי,
נכון אבל מניסיון השנים שלך זה נראה לך שווה לגשת לכזה דבר
יכול לצאת מזה משהו?
(כי אולי ההפסד יעלה על הרווח)
ממש תודה על התשובות:)
שלום,
חסר לי מידע רב כדי שאוכל לענות על שאלתך.
זה קצת כמו לפנות בטלפון לרופא להגיד לו שכואב לך הראש ולבקש ממנו להגיד לך באיזה מחלה את סובלת.
כדי שאוכל לענות על שאלתך הספציפית עליי להכיר את סיפור המקרה ולעיין בראיות שיש ברשותך להוכחת הטענות.
איך זה הולך,
אני מתקשרת ויעוץ עולה כסף,
ואם כן כמה?
שלום,
אכן ייעוץ משפטי הוא בתשלום. לא נהוג לפרסם שכ"ט בפורומים.
את מוזמנת ליצור איתי קשר בטלפון או מייל ואשיב לך על הכל.
היי,
חברת השליחויות התקשרה אלי ואמרה לי שנכון שהם אשמים אבל לא שווה לי ללכת איתם למשפט כי אם כן המדינה יכולה לתבוע אותי כי אני לא הצהרתי שהכנסתי למדינה משו שצריך לשלם עליו מס וזה עבר ככה במכס כי החברה מסין שיקרה על המדינה זה נכון?
(אני לא חשבתי בכלל שצריך לשלם מס כי שילמתי באשראי 300 ש"ח לא חשבתי שצריך לשלם על זה מס)
החברת שליחויות ראתה 3 מוצרים לאותה כתובת לכן שלחה את זה לחבילה אחת אבל זה 3 אנשים שונים ו-3 אשראי שונים רק פשוט הזמנו לאותו כתובת).
חברת השליחויות צודקת שחבל לי שאני ילך איתם למשפט?
היי,
קיבלתי היום בבוקר מייל שהם מפצים אותי ב-200 דולר לפנים משורת הדין אבל זה לא תקף אם אני הולכת איתם לבית משפט (אפילו שאתמול בשיחה הם אמרו לי שהם יודעים שהם אשמים).
אבל ההפסד שלי יותר גדול של 900 ש"ח.
השאלה אם שווה לי לקחת את הסיכון וללכת למשפט או להסתפק ב 200 ש"ח האלה?
ממש אודה לך אם תענה לי.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר