חיפשתי לקנות שעון של טלפון סלולרי, לא כל כך מבינה בזה.
ראיתי מודעה במרקט בפייסבוק שלחתי הודעה הבחורה ענתה שהשעון עולה 300 ש"ח. הסכמתי וקבענו להיפגש בחמישי בערב אצלה בעבודה, הגעתי לקחת את השעון, שאלתי אם הוא תקין ואם אפשר לקבל בו שיחות והודעות היא ענתה שכן. מכיוון שאני לא מבינה בזה כל כך האמנתי לה, שילמתי ונסעתי הביתה. היא גרה בחדרה ואני בקריות כאשר הגעתי הביתה ניסיתי לחבר את השעון לטלפון ביקשתי מהחתן שלי שיחבר לי ויחייג אליי אך להפתעתי לא ניתן לענות חייגנו אליה היא אמרה שצריך להוריד אפליקציה לנייד הורדתי אפליקציה ובמשך כל השבת התעסקנו עם השעון לבדוק אם ניתן לענות לשיחות אך ללא הצלחה.
בראשון בבוקר חייגתי אליה ושאלתי אם השעון תקין? היא ענתה שכן אז שאלתי למה אני לא יכולה לענות לשיחה?היא ענתה שבדגם הזה אין אפשרות לענות לשיחות. כמובן שכעסתי כי היא הטעתה אותי, מה שהיא מכחישה.
מה ניתן לעשות במקרה כזה שהיא מסרבת להחזיר את הכסף?
שלום,
במידה ואכן הוטעית ויש לך את כל הראיות להוכחת הטענות - את רשאית לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר