הי. ביקשתי ניתוק עקב בעיה כללית של הבית המשותף שקשור לארון השרות החיצוני שהוט נעלה לנו ויש בו גם חשמל של הבית המשותף, בזק משתמשים בו. בקיצור לא נתנו לנו מפתח ואז השירותים של הבית המשותף מנוטרלים. עקב כך כיו"ר ועד בית ביקשתי לנתק. במשך מספר חודשים לא ניתקו ופניתי גם במייל לתלונות ציבור של חברת התקשורת ולא ניתקו. העניין הוא שאני עדיין צורך את השירותים של חברת התקשורת כי לא מתכנן לעבור לחברה אחרת ולשלם כפול כל עוד לא ניתקו אותי. אני רוצה להגיש תביעה. האם יכולים לטעון כנגד בגלל שבפועל אני צורך השירותים? האם זו עילה לא לקבל פיצויים?
שלום,
קראתי את הדברים אך לא הבנתי את סיפור המקרה ושאלתך.
אתה מבקש לדעת האם אתה יכול להגיש תביעה לביטול עסקה לאחר שביקשת לבטל ולא ביטלו לך (והמשכת לצרוך את שירותי החברה) ?
התשובה היא כן.
כמו כן לא הבנתי מה מטרת הגשת התביעה בעניינך ? ביטול עסקה והשבה כספית ?
לדעתי וניסיוני יש דרכים נוספות (מהירות יותר ויעילות יותר) לפעול בטרם הגשת תביעה.
אתה מוזמן לפנות אליי לצורך קבלת ייעוץ, סיוע וטיפול משפטי בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
היי
1. מטרת התביעה : אני אמנם צורך את שרותי החברה אבל זה כי הם לא נענו עד היום לנתק אותי. גם פניות הציבור שלהם מעורב ולא ניתקו. מטרת התביעה לקבל החזר בגין כל החודשים שלא ניתקו וגם לקבל פיצוי ללא הוכחת נזק.
2. התהליך של המוטיבציה להגשת התביעה זה כי הם לא נענו לתת מענה לארון שרות חיצוני שהם נעלו ללא רצון להשאיר מפתח ספייר לוועד הבית כאשר בתוך הארון יש שירותים לא רק של חברה זו: יש שקע חשמל שמשרת את הבית המשותף, גם חברת תקשורת נוספת משתמשים בו וכו'.
אחרי שתיזזו אותי במשך חודשים עם המון פניות וחוסר מענה החלטתי להתנתק מהם.
שלום,
אני מבין.
אתה בהחלט רשאי להגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות בעניינך, אך לדעתי ומניסיוני מכתב התראה מעו"ד יכול לסייע (תביעה יכולה לקחת כמה חודשים עד שנה בעוד שמכתב יכול לסיים את הסאגה בתוך חודש ימים).
בכל מקרה בהתאם לחוק הגנת הצרכן כדי לזכות בפיצויים ללא הוכחת נזק יש צורך לפנות לחברה תחילה בכתב (ראה סעיף 31א(ב) לחוק הגנת הצרכן).
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר