שלום רב,
לפני קצת יותר מחצי שנה הגעתי למוסך שבו רכשתי מנוע חדש מיבואן ובנוסף ביצעתי שיפוץ לטורבו בהמלצת בעל המוסך בכדי שהטורבו יהיה מתואם למנוע.
לאחר שלושה חודשים במדויק כאשר הייתי בנסיעה הרכב נכבה לי בלי התרעה מוקדמת של עליית חום מנוע (באותו היום בדקתי גם שמן מים והכל היה תקין), גררתי את הרכב למוסך. כאשר בעל המוסך בדק את הרכב הוא שאל אותי אם הרכב התחמם ואמרתי לו שלא, הוא ביצע גם בדיקת שמן מים וראה שהכל תקין ובנוסף הוסיף כי השעה כבר מאוחרת והחברה של היבואן לא עובדת אצטרך לחכות למחר בכדי שידבר איתם.
אחרי דין ודברים בבוקר שבה אילץ אותי בעל המוסך לדבר עם היבואן (שלא רצה לתת לי תשובה כי הלקוח שלו הוא בעל המוסך ולא אני) החליט בעל המוסך לעזור לי בכך ששיפץ לי את הראש מנוע - כלומר עמד בתוקף על כך שהאחריות על המנוע תמה.
על השיפוץ ראש מנוע לא שילמתי כי הוא אמר שזה באחריותו.
לפני כשבוע וחצי לערך שוב פעם נתקעתי עם הרכב כאשר פתחתי את מכסה המנוע ראיתי כי אחד הצינורות התפוצצו, גררתי את הרכב למוסך אחר בעיר המגורים שלי ולאחר בדיקתו של המוסך נאמר לי שהלך לי ראש מנוע ובגלל זה התפוצץ הצינור, לאחר שיח והתייעצות עם בעל המוסך הזה נאמר לי שהעדיפות היא להחליף מנוע.
לאחר שיקולים רבים והוצאות על הרכב החלטתי לשמוע בעצתו.
כאשר בעל המוסך התחיל לפרק את המנוע הוא שם לב לכחמישה צינורות קרועים אשר מחוברים למנוע ונראה שחיברו אותם בקומבינה.
בשביל לתקן את שלל הבעיות שנגרמו כתוצאה של רשלנות של המוסך הקודם העלות הרבה יותר גבוהה ואני לא יודעת מה לעשות.
אשמח לייעוץ. תודה
שלום,
קראתי את הדברים.
את מומנת לפנות למשרדי לצורך קבלת יעוץ משפטי ובמידת רצונך סיוע וטיפול משפטי בעניינך.
השירותים המשפטיים בתשלום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר