שלום רב,
יש לי עסק של גרר ואני עובד עם חברת ביטוח בשנה וחצי האחרונות. לפני כ-5 חודשים הם שינוי את שם החברה אך דבר ביחסינו לא השתנה.
החודש היה אמור להתקבל התשלום של אפריל על סך אלפי שקלים של גרירות שבוצעו בפועל על ידי לחברת הביטוח וזה לא קרה. כאשר התקשרתי מיוזמתי לבדוק מדוע לא הועבר תשלום נאמר לי שיש מנהל רכב חדש ושהוא נתן הוראה לעצור את התשלום (איש לא הודיע לי דבר על כך) עד שאגיע אליו לפגישה בדרום (אני גר בצפון).
במשך התקשרותי עימם (יש חוזה) נתתי להם מענה לעיתים גם כשלא השתלם לי לעשות זאת, בשעות הקטנות של הלילה ובגלל השוטף גם נאלצתי לספוג את עלות הדלקים והבלאי עד קבלת התשלום מהם.
חייב לציין כי יש לי את כל ההתכתבויות על כל הקריאות מהם מהמוקד שלהם, צילומי רכבים שגררתי בפועל, ריכוזי גרירות וחוזה.
האם יש להם זכות חוקית מכל סיבה שהיא או מתוך כל התנייה שהיא לעצור לי את התשלומים על כספים שכבר נתתי את השירות עליהם?
שלום,
שינוי בשם החברה לא אמור לשנות דבר במערכת היחסים העסקית ביניכם.
על החברה לפעול בהתאם להסכמים ביניכם כפי שהיה לפני שינוי השם.
משכך התשובה לשאלתך זו היא לא.
ככל שאתה מעוניין בייעוץ, סיוע וטיפול משפטי בעניינך - אתה רשאי לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
הצלחנו להשיג את המנהל ותשובות הייתה שהדירקטוריון החדש החליט לעצור את התשלומים אותם הם חייבים לכל הספקים אלה אם יסכימו שחברת הביטוח תקזז בין 15-20% מהכספים שאותם הם חייבים להם. מיותר לציין כי כל הצעת מחיר שהוגשה על ידינו בגין כל קריאה, אושרה לפני ביצועה בפועל על ידי חברת הביטוח.
בגדול אמרו לנו אם אתם רוצים את הכסף שאנחנו חייבים לכם תחתמו על מסמך שבו אתם מוותרים על האחוז האמור.
אני אפילו לא יודעת איך להגיב לזה.
זה נשמע לי לא חוקי לחלוטין. האם סיטואציה כזו תיתכן?
שלום,
עניתי על שאלתך זו בפנייתך הקודמת.
על החברה לשלם לך את מלוא כספך כפי שארע עד היום.
לא ניתן לשנות את כללי המשחק באמצע המשחק.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר