היי, השארתי פרטים בפייסבוק במודעה שקפצה חייג אליי אתמול הנציג/מנהל של חנות תכשיטים שנתן לי מחיר על טבעת מדגם מסוים ואמר שזה המחיר הנדרש עבור יהלום בקוטר 0.20, דיברנו אחרי זה עוד הוריד לי טיפה במחיר ולבסוף שכנע אותי רכשתי את הטבעת אירוסין לבת הזוג שלי. סגרנו עסקה שלח לי את התמונות/קבלה ואחריות וניתקנו הכל טוב ויפה עד פה. נכנסתי אליהם שוב לאתר כדי להסתכל עוד פעם על הטבעת ומסתבר שהטבעת שהוא מכר לי בקוטר 0.20 שווה במחיר שבאתר שלהם לטבעת בקוטר 0.35. ובנוסף לזה גם יש פרסומת שקופצת אצלם באתר מטעם האתר שלהם כמובן שמופיע בה מבצע שמי שקונה טבעת אירוסין מקבל במתנה לילה במלון זוגי אני בכוונה מדגיש שלא היה רשום בשום מקום שזה מוגבל למי שקונה מעל סכום מסויים או משהו בסגנון כזה. פשוט כמו שנשמע מי שקונה טבעת אירוסין. אחרי שהבנתי שכנראה הוא ניסה לדחוף לי במחיר מופקע ולא כמו שהיה מלכתחילה שזה לא כמו המחיר שמופיע ומפורסם אצלהם באתר דיברתי איתו צילמתי את הדברים האלה ושלחתי אליו הוא מתנגד להביא לי את הדברים שמגיעים לי אני במצב שהתייאשתי מלנסות ולסדר איתם את זה. הם לא מוכנים להחליף לי את הטבעת לקוטר הנדרש ולממש את הזכות שלי לקבל מהם את החופשה המובטחת לא היה במודעה שום דבר שקשור להחל ממחיר מסוים אפילו נכנסתי למודעה והטבעת שרכשתי מופיעה כחלק מהמבצע הזה וגם טבעות שעולות משמעותית פחות(כמובן שהיום הם כבר שינו את נוסח המבצע במודעה, רק שצילמתי אתמול את המודעה המקורית שהייתה ביום הרכישה). יש לי הכול מצולם ומתועד שחור על גבי לבן בהודעות ווצאפ יש כאן הטעיית צרכן אין לי ספק בזה בכלל. אשמח שיצרו איתי קשר שאוכל לשלוח את כל הדברים הרלוונטים שאצלי
שלום,
אתה מוזמן לפנות למשרדי לצורך קבלת ייעוץ, סיוע וטיפול משפטי בעניינך.
השירותים בתשלום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר