היי , אני נמצאת במספרה חזרתי לתיקון של החלקה שלא עבדה על השיער שלי.
השיער שלי צבוע לגווני בלונד ועוד לפני שבאתי אליה לראשונה לעשות את ההחלקה ביררתי איתה אם זה בסדר ומתאים לשיער שלי (שלחתי לה תמונות) ואם זה לא ישנה לי את הגוונים. לטענתה אמרה שלא ושדיברה עם הספק ושהיא צריכה לשים לפני ההחלקה ספריי והכל בסדר. הגעתי אליה עשיתי את ההחלקה וכבר לאחר שבוע רואה שאין תוצאות. חזרתי היום לתיקון ושאלתי למה זה לא תפס ? היא התקשרה בשנית לספק והוא טוען שאסור היה לשים את הספרי כי הוא זה שמנע את הפעולה של ההחלקה ועכשיו אם אני אעשה את ההחלקה הצבע של הגוונים ישתנה ואין מה לעשות .
ואמר לה לעשות לי ״טסט״ על השיער לבחון איזה צבע יתקבל.
היא הציעה לי החלקה אחרת שנראית לי מאוד חשודה בלי שם בלי תווית חברה רק בקבוק שחור שרשום עליו קראטין ברזילאית ולא הסכמתי.(אלרגית לפורמלין)
הספרית -גזרה- לי חלק מהשיער ( מה שאני יודעת בוודאות שלא עושים !! כי איך אפשר לבחון את תגובת העור למוצר ואיך אפשר לראות תוצאות על חתיכת שיער גזורה?!) ומבלי לשאול אותי אפילו!!!!!
לאחר כל הפרוצדורה הזאת שבכלל לא נראית לי הגיונית אמרתי לה שאני לא מוכנה שתעשה לי עוד דבר בשיער ושאני מעדיפה ללכת להתייעץ ולעשות במקום אחר ושאני רוצה את הכסף שלי בחזרה (700 שח שלא גודל לי בעצים)
והיא לא מסכימה וטוענת שאין לה אפשרות להחזיר וזה האופציות היחידות שיש לי. או לעשות את ההחלקה הלא מוכרת ולהסתכן, או לעשות שוב את אותה החלקה ולהסתכן בהריסת השיער ובהריסת הגוונים שגם עליהם שילמתי ממיטב כספי.
מתחננת לעזרה !
מה יש לי לעשות ?? מה האופציות ??
שלום,
בהתאם למתואר הספרית התרשלה ברשלנות מקצועית ורשלנותה גרמה לך נזקים ועוגמת נפש.
משכך ואם יש לך את כל הראיות להוכחת טענותיך את רשאית לתבוע בגין כל האמור.
בוודאי שהמינימום שהספרית צריכה לעשות זה להשיב לך את כספך.
ככל שאת מעוניינת בייעוץ, סיוע וטיפול משפטי בעניינך - את מוזמנת לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר