שלום,
הותקן כתר על גבי שתל אך נמצא לא תקין ותוקן. לאחר התיקון עדיין חשה כאבים והלעיסה אינה תקינה. כלומר, השימוש בכתר אינו אפשרי. רופא השיניים טוען שהכל תקין ומסרב לקבוע לי תור כדי לבדוק מאיפה הכאב. הרופא הציע שאלך לבדיקה אצל מומחה אחר ואם יימצא שהכתר אינו תקין ואמצא פתרון אחר ואחזיר לו את הכתר ישיב לי את הכספים ששילמתי עבורו. הלכתי לבדיקה ונאמר לי שהכתר לא מאוזן. כלומר, יש לבצע תיקון כלשהו בכתר. מכיוון שרופא השיניים שלי מסרב לקחת אחריות האם אפשר לתבוע החזרת הכספים ששולמו עבור הכת בתביעות קטנות במקום לפנות לכיוון של רשלנות רפואית? אם כן, האם מספיק מכתב פשוט מרופא השיניים החדש או שעדיין אדרש לחוות דעת רפואית ממומחה המוסמך על ידי בית המשפט לתת חוות דעת.
תודה!
שלום,
אפשר להגיש תביעה בעניינך בבית המשפט לתביעות קטנות (כל עוד עסקינן בסכום של עד 33,800 ש"ח).
גם בהליך של תביעות קטנות יש צורך בחוות דעת מומחה (איש מקצוע), אך מדובר בחוות דעת גמישה.
על מנת שאוכל לענות האם חוות הדעת בעניינך תקינה ומתאימה להליך של תביעות קטנות - מן הסתם יהיה עליי לעיין בה.
במילים אחרות - אם יש בידך את כל הראיות להוכחת הטענות בהתאם לסיפור המקרה - את בהחלט רשאית להגיש את התביעה בבית משפט לתביעות קטנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר