הוגשה כנגדי כתב תביעה בגין אי תשלומים "שכביכול איני משלמת " - מה שזה שקר אחד גדול.. ...למרות שאין לי חוזה מקור..על נספחיו..וכל תשלום לא הוגש אלי במשך שנתיים וחצי..למרות פניות חוזרות ונישנות מצד עורכי דיני לקבלת קבלות. וחשבונות. אבל לא נענינו !!! להיפך הם רצו רק כסף על סתם !!! בלי כל הוכחה על מה אני חייבת לשלם. דבר כזה צריך להיכנס לספר ההיסטוריה של עולם המפט..( פניתי אליכם בחדש האחרון-וגם עניתם לי לגבי החוזה) עכשיו הוגשה כנגדי כתב תביעה. ואני חייבת להציג כתב הגנה.
שאלתי היא :"האם עלי להגיש את 100& המסמכים לבית המשפט עם כתב ההגנה - ב-3 עותקים ? או שאני יכולה להשאיר לעצמי דברים המוכיחים את השקר של בעלי הדירה - אשר כתוב שחור על גבי לבן את תביעתם. וההוכחות נמצאות אצלי - המוכיחות את ה"שקר" שלהם. ולכן אייני רוצה למסור להם מראש את המסמכים ה"מפלילם" אותם !
שאם יש לי זכות להחזיק את המסמכים אצלי. ובבוא הזמן בדיון אביא אותם כהוכחה על השרק ודרך מניפולטיבית של נסיות סחיטה באיומים שלהם עם עוה"ד שלהם.?
אבקש מאוד תשובה
חג שמח מכל הלב.
אירנה
שלום אירנה,
שאלתך אינה בפורום הנכון. מעבר לכך, עלייך להוועץ בעורכי דינך בשאלה כל כך ספציפית. תקנות סדר הדין קובעות כי יש לצרף המסמכים המהותיים.
בברכה,
נעם קולודני, משרד עורכי דין
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: משרד עורכי דין ונוטריון מיכל רז 053-9374363
קודם כל אני מודה לכם על התשובה לגבי המסמכים. עזרתם לי רבות. ובאמת הוצאתי את הדברים שהיו לי חששות לגביהם. במידה וישקרו . יהיה לי ביד מה לטעון.
קראתי את מאמרו של עו"ד חן שטיין לגבי פינוי דירה במצב הפוך.? ולכן אני שואלת.מה עושים כאשר המצב הוא הפוך ? כשבעלי הנכס לא נתנו מהתחלה את החוזה המקורי של הדירה על כל הנספחים שלו. וגם את החשבוהות לתשלום חשמל. ארנונה. טלפון וכו' מסרבים לתת. למרות בקשת עורכי דיני בכל מכתב של הודעת העברת תשלום של שכר דירה. מלווה בבקשות של קבלת חשבונות. זכותי לראות על מה אני משלמת ! האם אני צודקת ? בעלי הנכס סירבו. ועוד כתבו את זה בכתב. הם אלו שעשו עיות אין ספור. אבל כל חודש משולם התשלום כמו שעון. והמצב הוא שיש לי חזקה בדירה.
כשיש לי כתב תביעה שיקרי לחלוטין. וכל המסמכים המפלילים את בעלי הנכס ואנשיהם. נמצאים אצלי. כהוכחה על המצב ה"אבסורד" שיש. כי בעלי הדירה ועורכי דיני לשעבר העלימו בכוונה תחילה את החומר. כשבאתי לקחת את החומר - הוא הושמד. נעלם. !!! מצב הזוי לחלוטין. וכו'. "למזלי" לי יש את כל החומר. וגם את המכתבים שרצו לעשות מניפולציות מאחורי גבי= עורכי דינם של בעלי הנכס. החוזה בוטל מצידם כאשר לא הלך להם לעשות בי שפטים. אבל מאז עבר הרבה זמן. ושאלתי היא מה בית המשפט נוטה לעשות במצבים כאלו ?.? כשיקבלו את כתב ההגנה. מה הם ההליכים שהשופטים. ינקטו בהם ? והאם כשיש לי חזקה בדירה. הם יכולים לעבור על החוק. ולפנות אותי מהדירה ? עם השקרים שלהם???
חג שמח
אירנה אורן
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר