שלום, יש לי בעיה עם הבעלי דירה, אני גרה אצלהם בשכירות,יש לי כמה שאלות לגבי הרבה בעיות שיש לי עם בעלת הדירה: א'. היא כל הזמן מציקה לי ומרימה את הקול שלה אליי כי אני מאכילה את החתולים למטה.ב'. היא לא עידכנה אותי או את בעלי לגבי זה שהם מעלים לנו את השכירות והם רק ברגע האחרון כשבעלי הלך לחדש חוזה אז אמרו לו.ג'. אני לא חתמתי על החוזה החדש אבל ביקשנו העתק חוזה מהם ופתאום הופיע החתימה שלי ( כנראה שזה החתימה של שנה שעברה). עכשיו השאלות שלי הם בעצם אם אני יכולה לתבוע אותם וכמה זמן בעצם זה כל התהליך הזה עד שיש משפט ובכמה אני יכולה לזכות ואם בכלל יש סיכוי שאני אפסיד? וכמה עולה עורך דין טוב ומנוסה ואם אין לי מספיק כסף האם אני יכולה להביא לו את הכסף כשאני אכזה או אם אני אזכה?
יפה שלום רב,
קראתי בעיון את פנייתך.
לפי מיטב הבנתי קיים מצב בעייתי עם בעלת הבית אשר יש לפתרו.
לשם כך , יש ראשית לעיין ן בחוזה השכירות אודותיו מדובר ולבחון ביסודיות אודות מה התחייבתם.
על פי כללי הפורום אין באפשרותנו ליתן יעוץ פרטני אולם, באפשרותך לפנות לסיוע משפטי אשר יבחן את העובדות ו ינחה אותך בהתאם.
בברכה,
דרורית מלינרסקי- משרד עורכי דין.
*אין האמור בגדר יעוץ משפטי או אחר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: משרד עורכי דין ונוטריון מיכל רז 053-9374363
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר