שלום,
לפני קצת יותר מחודש דירה (מחולקת עם דירות נוספות).בעת שכירת הדירה היה קילוף בסלון ובעל הדירה אמר שזה עקב שיפוצים שהשכן מלמעלה ביצע וכרגע הכל תקין ורק צריך לעשות צבע.
כעבור שבוע התחיל להיות קצת עובש בתקרה ובעל הבית קרא לשיפוצניק על מנת שיצבע את הבית.
כעבור שבוע כל הקילוף חזר ואף נעשה עובש.כשאמרתי לבעל הבית הוא אמר שיבדוק זאת ולאחר בדיקה הוא אמר שהשכן סידר את זה והוא לא יודע למה הבעיה.
כעבור עוד שבוע התחיל להיות עובש בכל חדר השינה שגם התפשט למיטה.
לאחר שבוע בעל הבית התקשר אלי והודעתי לו על הדברים. לדבריו אני לא יצרתי איתו קשר ולכן הכל בסדר מבחינתו.
יש לציין כי לאחר שיחה עם הדיירת הקודמת עלה כי הרטיבות בסלון כבר קיימת 4 חודשים וזו חלק מהסיבה שבגללה היא עזבה.
אני נמצא ללא חוזה ושילמתי לו על חודש אחד סכום מלא ועל חודש שני עשיתי העברה בנקאית של חצי מהסכום.
בעל הבית דורש שאשלם לו סכום מלא ואם הדירה לא נוחה לי שאני אעזוב.
האם אני יכול לתבוע אותו על עוגמת נפש? (אני נמצא בדירה ללא תנאים)
האם עלי לשלם לו סכום מלא כל עוד אני בדירה ?
לאור כך שהוא ידע שיש בעיה בדירה שעדיין לא סודרה (4 חודשים) אני מרגיש מרומה.
תודה
שלום רב,
על פניו נראה שטענותיך לצידך. עליך לפעול בצורה חכמה + תכתובות ואסמכתאות, למקרה שהענין יגיע לבימ"ש. לייעוץ פרטני פנה בהקדם לעו"ד.
עו"ד אייל אשכנזי
אין באמור משום יעוץ משפטי או אחר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: משרד עורכי דין ונוטריון מיכל רז 053-9374363
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר