שלום, אני חתומה ,כלומר ערבה לאחותי על דירת עמידר ,ויש עוד ערב .אחותי אינה משלמת לעמידר או לא עומדת בתשלומים החודשיים לטענתה .כיום חברת עמידר עיקלה לי שלושה כלי רכב שרשומים על שמי,מחברת עמידר לא קיבלתי שום מסמך שמודיע לי על עיכול או אי תשלומים מצד אחותי,את הודעת העיקול קיבלתי למעשה בדואר כשהצטרכתי להעביר בעלות על אחד מכלי הרכב שרשומים על שמי.פניתי אל אחותי וביקשתי להבין את העיניין ונעניתי בשלילה .רציתי לדעת אם יש זמן מוגבל לערבות,או אם יש צו כל שהו שהוצל"פ מחוייב למסור לאחותי לפני הערב,,את חתימתי על הערבות נתתי לפני למעלה מ7 שנים,כיום אחותי אינה משתפת אותי בהליכים אם יש בכלל..פניתי אל משרד הוצל"פ שאג"ב אליהם הגעתי דרך משרד הרישויי,מפני שלא ממש הבנתי למה העיקול,משם טוענים שלאחותי יש חוב של 10 אלף ש'ח,עם זה פניתי לאחותי והיא טוענת שהיא שילמה ,הם טוענים שלא,,ובזמן שהם מתברברים" אני באמצע. זה בגדול העיניין.האם יש לי דרך לצאת מן הערבות הזאת?האם אני בתור ערבה יכולה לדרוש מאמידר שיפנו אותה מהדירה?מהיכן עליי לבקש את המסמכים הרלוונטים?תודה
שלום רב,
אנא פני לפורום הוצאה לפועל.
עו"ד אייל אשכנזי
אין באמור משום יעוץ משפטי או אחר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: שרית טרנובסקי - משרד עורכי דין ונוטריון 053-9429193
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר