חתמתי חוזה עם חברה יזמית לשנוי יעוד קרקע , בחוזה יש סעיף שתוך 6שנים במידה ולא תסיים את התהליךl החוזה יסתיים, אך יסוכמו בין הצדדים מועדי הארכה, עברו יותר מ4 שנים מתום החוזה, איפשרתי לייזם מספר פעמים להמשיך ולנסות לסיים את שינויי היעוד - עד 4 שנים נוספות, מתאריך סיום החוזה .
במסגרת החוזה נרשמה הערת הזהרה בטאבו לזכות הייזם, כרגע הייזם לא מוכן ל להודות שהחוזה ביננו נגמר ולא מוכן לבטל את הערת ההזהרה , בכוונתי לתבוע אותו בבית משפט ולהשיג את המגיע לי כחוק, באיזה בית משפט ומה הדרך הטובה ביותר להביא לסיום החוזה ולמחוק אתהערת ההזהרה מהטאבו-- - מדהים איזה חוצפה יש לחברות היום פשוט לא להאמין -תודה מראש איציק
איציק שלום רב,
יש לבדוק את החוזה שנחתם בינך לבין היזם
רק לאחר בחינת החוזה על צרופיו ניתן להנחות אותך בנדון האופציות המשפטיות אשר עומדות לרשותך.
באפשרותך לפנות ליעוץ פרטני אשר ינחה אותך בהתאם.
בברכה.
דרורית מלינרסקי- משרד עורכי דין.
*אין האמור בגדר יעוץ משפטי או אחר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: שרית טרנובסקי - משרד עורכי דין ונוטריון 053-9429193
נניח שיש רק סעיף אחד בחוזה השאר לא רלוונטי - אני ב אמת מודה לך על התשובה המהירה, אבל שאלתי שאלה מאוד פשוטה, האם אני יכול לפנות לבית המשפט בנושא שלי , ואיזה בית משפט. בהנחה שיש רק סעיף אחד שהחוזה בייננו נגמר בדצבר 2007 והייזם קיבל ממני מספר הארכות של עד 4 שנים, וגם אחרי אניסוף הארכות הוא לא מוכן לבטל את החוזה, יש דרך אחרת למעט בית משפט ??
תודה מראש - איציק
הסעיף בחוזה " ככל שהתכנית לא תאושר בתום 6 שנים מיום החתימה על החוזה, אזי יתחשבו בכך בעלי ההמקרקעין ותנו לייזם ארכה כל שהיא כפי שתסוכם בין הצדדים " עברו 4 שנים, החוזה נחתם לפני 10 שנים
שלום רב,
כפי שהבהרתי בתשובתי הואל נא לפנות ליעוץ פרטני.
זאת מאחר ועל פי כללי הפורום אין באפשרותנו להעניק יעוץ פרטני.
דרורית מלינרסקי- משרד עורכי דין.
*אין האמור בגדר יעוץ משפטי או אחר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: שרית טרנובסקי - משרד עורכי דין ונוטריון 053-9429193
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר