אני שוכר משרדים בקניון עזריאלי במודיעין - לצורך השכירות אני משלם דמי פינוי למשכיר- בחוזה מול הנהלת הקניון הם כותבים את הסעיף הבא:
"המשכירה תהיה רשאית לשנות את מיקום המושכר גם לאחר מסירת החזקה לשוכר. המשכירה תודיע לשוכר על החלטתה ובהודעתה תציע לשוכר מושכר חליפי בפרוייקט, השוכר יודיע למשכירה חמישה עשר ימים מקבלת ההודעה באם הוא מסכים או לא מסכים לקבלת המושכר החליפי. היה ויסכים השוכר למושכר החליפי יחולו כל ההוצאות הישירות הנובעות מהעברת המושכר ממקומו על המשכירה, לרבות התאמת המושכר החלופי לצרכי השוכר בהתאם למצבו של המושכר ביום ההודעה על שינוי מיקום המושכר . לא הסכים השוכר לחלופה המוצעת תודיע המשכירה לשוכר על ביטול ההסכם והוראות הסכם זה בעניין פינוי המושכר ותום תקופת השכירות יחולו בהתאמה. ובתנאי שמחיר הבסיס לשכירות המקום החלופי זהה ו/או גבוה ממחיר הבסיס לשכירות המושכר
שונה מיקום המושכר, כאמור לעיל, יצורף להסכם זה תשריט בו יסומן המיקום החדש של המושכר, תשריט זה יקרא נספח "ב" ויחליף את נספח "ב" הקיים.
השוכר מצהיר ומתחייב כי לא תהיה לו כל טענה ו/או דרישה ו/או תביעה בגין שימוש המשכירה בזכותה לשנות את מיקום המושכר, לבד מהאמור לעיל, והוא מוותר בזאת על כל טענה ו/או דרישה ו/או תביעה כאמור..
אני מפסיד את כל השקעתי במקום, ובעלי הקניון יכולים לכאורה גם אם בא אדם והציע תשלום גבוה יותר לפנות אותי על מנת למקסם את הרווחיות שלהם - כיצד אני מגן על עצמי בנושא זה?
שלום רב,
עם כל הרצון - אין דרך רצינית ליתן ייעוץ פרטני בפורום מבלי לקבל את מלוא התמונה העובדתית והמשפטית.
מציע לקבל ייעוץ משפטי ספציפי למקרה.
עו"ד אייל אשכנזי
אין באמור משום יעוץ משפטי או אחר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: שרית טרנובסקי - משרד עורכי דין ונוטריון 053-9429193
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר