שלום
אני שכרתי דירה גדולה וחדשה בסכום גבוה. בעל הדירה ביקש חתימת ערבים, פיקדון של עשרות אלפי שקלים שנתתי לו במזומן, ותשלום דמי שכירות חודש בחודשו. הוא התחייב בחוזה לסיים כמה התקנות תוך חודש, כמו מראות באמבטיות, קרמיקה וכו'.
בחוזה היה מדובר על התקנת מזגנים בדירה, אך עד היום הוא לא שם אותם. הוא טוען שאני לא משלמת בזמן, שהיו חגים, שזה לא קשור לשכר דירה וכו'. יש חורים בקירות כהכנה להתקנה ואני חייה כך כבר שלושה חודשים. הדירה ממש קרה ולחה ואני מרגישה שאין לי מה לעשות.
יש לציין שלפי מה שזכור לי הוא כתב בחוזה שהוא ישים מזגנים תוך חודש, אך לא קיבלתי את החוזה המקורי אלא רק צילום ממנו, שבו לא צוין כלום על מזגנים.
פעם האחרונה שביקשתי ממנו לשים מזגנים הוא טען שאם אני רוצה להילחם אין בעיה, אני אשלם על כל יום איחור בתשלום. ברור כי לא הייתי משכירה דירה בסכום כזה ללא מזגנים. מה אני יכולה לעשות?
תודה על תשובה
שלום רב,
נשמע כי מדובר בהפרה. יש לעיין בחוזה כדי לתת תשובות מלאות, וכן במסמכים הנוספים ולקבל את העובדות.
מציע לקבל ייעוץ משפטי ספציפי למקרה.
עו"ד אייל אשכנזי
אין באמור משום יעוץ משפטי או אחר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: שרית טרנובסקי - משרד עורכי דין ונוטריון 053-9429193
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר