שלום,
השבוע אירע לי אסון!
בשעה 9 בבוקר הופיעו בעלי הדירה אותה אני שוכרת בת"א ללא הודעה מוקדמת וביקשו להוציא את החלונות בסלון ובחדר השינה כי יש להם "בעיות" באישורים עם ה"מרפסת לשעבר" שהם הרסו לטובת הרחבת הדירה, מול עיריית ת"א.
כעבור שעה הפכה דירתי והדירות השכנות הסובלות מאותה תופעת "מרפסת לא חוקית" לחמ"ל - 2 בעלי הדירה קבלן איש החלונות יועצים למיניהם ואז כעבור שעה- בה אני לתומי מנצלת את ההזדמנות ומנקה את החלונות, אמר לי בעל הבית "אל תדאגי החלטתי שאני אפצה את הדיירים הנפגעים ב- 2000 ש"ח".
מאותו רגע הצטרפו לחבורה עובדים שהחלו להעמיס את כל הריהוט בסלון- ספות מקרר טלוויזיה כלי מטבח- לארוז לפרק לכסות בבדים ולפוצץ את קיר הסלון ולפרוץ לחלוטין את החלון הפונה לרחוב
הובהר לי שלפחות שבועיים לא אוכל לחזור לגור שם ושבית המשפט התיר להם שלאחר שהעירייה תראה את השינוי ותצלם הם יקבלו היתר להחזיר את המצב לקדמותו - יתקנו ואני אוכל לחזור לגור שם!
עשיתי "ויברח" ארזתי תיק קטן עם בגדים ובזמן מנפצים את קירות דירתי נאלצתי לעזוב את הדירה עם הכל וללכת מחיי השיגרתיים.
נעלתי כל מה שיכולתי בחדר השינה ועזבתי....
נאמר לי קחי מלון- אבל לא הציעו לי כסף מזומן או הקצו תקציב
למחרת כשהגעתי לדרוש בשלום חפצי, היות וביקשתי שישימו שומר לי ולשכניי על הדירות והתעלמו מבקשתי, גיליתי כי הם עומדים להרוס גם את חדר השינה ואף ניסו לפרוץ אותו כשלא הייתי בדירה כדי להתחיל בשיפוץ!!!!
אני חסרת בית, נודדת בין משפחה וחברים, מיטב רכושי נמצא בדירה שלי המופקרת בידי עובדים למיניהם ובעל הבית שלי חוץ מלהתנצל לא מבטיח לי דבר...
אני רוצה לדעת מה מגיע לי עפ"י חוק ומה עליי לעשות!
תודה מראש
רוני.
שלום רב,
יש צורך לעיין בחוזה שנחתם אולם על פניו נראה שהמצב מורכב מאד ונדרשת תגובה משפטית מהירה מאד, כמו משלוח מכתבי התראה, שקילת ביטול החוזה ועוד.
מציע לקבל ייעוץ משפטי ספציפי למקרה.
עו"ד אייל אשכנזי
אין באמור משום יעוץ משפטי או אחר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: משרד עורכי דין ונוטריון מיכל רז 053-9374363
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר