שלום,
עברתי לפני כחצי שנה לדירה שרכשתי בבניין משותף, התקנתי מזגן בחדר השינה וחלק קצר מהצינור עובר מהקיר אל היחידה שנמצאת במסתור הכביסה. כל המזגנים בבניין נמצאים במסתור הכביסה וכך עשיתי גם אני. אציין שהקיר של חדר השינה, ממנו יוצא הצינור מהווה גם הוא חלק ממסתור הכביסה ואותו קטע קטן של צינור לא נמצא על חזית הבניין ולא פוגע בה בשום צורה. במשך זמן השיפוצים שערכתי בביתי טרם כניסתי לא צויין בפניי מהשכנים שהצינור מהווה בעיה, כאשר באותה עת יכולתי לעשות משהו בנידון וכאשר כעת עלי לפגוע בקירות וקרמיקה על מנת לשנות זו מה שיעלהלי סכומי כסף שאין ברשותי. אותו שכן שטוען כי הצינור הזה מפריע לו תובע אותי כעת והחתים בעורמה מס דיירים נוספים בבניין. הבניין לא נמצא בשכונת יוקרה ואינו מתפאר ביופיו וישנם פגמים לא מועטים נוספים בבניין. מהם הסיכויים שלי במשפט הזה ואיך אני יכולה להימנע מההוצאה הכספיתהזו שאותו שכן מתעקש לגזור עליי. יש לציין שבקומה מעליי יש גם צינור שאותו הם לא תובעים להזיז משום מה???? מה עושים ומה סיכויי לצאת מהסיפור הזה בלי נזק כספי??
אודה לעזרתכם
בברכה
קרן
שלום קרן,
קשה לתת הערכה כפי שאת מבקשת בוודאי שהנתונים אינם מוצגים בצורה מלאה ומפורטת.
עלייך לפנות לעורך דין שיתן בידך יעוץ פרטני.
בברכה,
נעם קולודני, משרד עורך דין
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: משרד עורכי דין ונוטריון מיכל רז 053-9374363
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר