שלום רב,
לפני כמעט שנה עמדתי למכור את דיריתי .לצערי נפלתי עם מתווך נוכל שרימה אותי לאורך כל הדרך.בשלב הראשון הביא קונה ועשה לנו זיכרון דברים וביקש מהקונה לתת מקדמה של 100000 ש"ח עבור הזיכרון דברים שישאר כערבון עד לחתימת החוזה אצל עורך דין.המתווך ביקש מהקונה לרשום את הצק על שמו דבר שלא היה ידוע לי.לאחר שבוע הקונה ביטל את החוזה כך נאמר לי ע"י המתווך .כששאלתי האם החזיר את הצק לקונה השיב המתווך שאכן החזיר את הצק.ובזה מבחנתי הסתיים העניין.לפני כשלושה חודשים קיבלתי תביעה של הקונה הנ"ל לסכום שנתן בטענה שלא החזרתי את כספו.הקונה שפעם אחת רק ראיתי אותו בחיי וגם לא שמעתי ממנו עד לתביעה של העורך דין שלו לא פנה אלי ולא אמר לי דבר.לא ידעתי שהכסף לא הוחזר .הייתי ממש המומה והלכתי ישירות למתווך לשאול אותו לפשר העניין והוא אמר שאכן לא החזיר את הכסף אבל נתן לקונה 35000 ויחזיר לו את הכל.לאחר חודשים המתווך נעצר ומתברר שהוא נוכל גדול .כרגע הוא בהשגחת המשטרה.אני לא יודעת מה לעשות אני גרושה =2 ילדים גם את הכסף של הבית שלי לא קיבלתי כי המתווך לקח גם את זה.אין לי כסף לעורך דין והמצב שלי בכי רע.מה עלי לעשות והאם יש מצב שאגיש כתב הגנה לבד..
שלום רב,
פני בדחיפות ללשכת סיוע משפטי או כל ארגון וולנטרי אחר במקום מגורייך. עשי זאת מהר לפני שההסתבכות תהיה קשה.
מציע לקבל ייעוץ משפטי ספציפי למקרה.
עו"ד אייל אשכנזי
אין באמור משום יעוץ משפטי או אחר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: שרית טרנובסקי - משרד עורכי דין ונוטריון 053-9429193
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר