היי
שכרתי דירה מאמצע חודש מרץ אבל נכנסתי בפועל בתחילת חודש אפריל ועזבתי את הדירה לאחר שבוע בלבד שהייתי בו.
הגיעו החשבונות והשותפה שלי דורשת שאשלם על הכל כולל ממרץ שלא הייתי בדירה ועד סיום ההודעה שלי של פינוי הדירה(סוף מאי)
אני אמרתי לה שאני אשלם את המיסים הקבועים במלואם-ארנונה וועד
אבל מים גז וחשמל אני אשלם רק את החלק היחסי שבו הייתי בדירה מכיוון שלא אני ניצלתי את הנ"ל ואם הייתי בדירה אז מן הסתם החשבון היה גבוה יותר
האם זהו טיעון קביל?
מעבר לכך הייתי שמחה לדעת מה בנוגע לחיבור אינטרנט וכבלים- שוב מכיוון שלא הייתי בדירה ולא השתמשתי לא נראה לי נכון להשתתף מעבר לחלק היחסי של השבוע שבו באמת הייתי בדירה
תודה
שלום יעל,
זו לא שאלה לפורום משפטי אלא לפתרון בין שותפות לדירה, אבל...בעיקרון המבנה הוא שמתחלקים באופן שווה בהוצאות קבועות ובאופן יחסי בהוצאות משתנות.
בברכה,
נעם קולודני, משרד עורך דין
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: משרד עורכי דין ונוטריון מיכל רז 053-9374363
תודה על תשובתך
הסיבה שהעליתי את זה כאן כי היא איימה לנקוט בהתליכים משפטיים במידה ולא אשלם לה אז רציתי לדעת האם באמת יש כאן עילה.
אבל לפי תשובתך אני מבינה שנושא חשמל מים וגז שהינו הוצאה משתנה יתחלק באופן יחסי לזמן שהותי בפועל בדירה?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר