שלום רב,
לפני כ-7 חודשים נכנסתי לדירה ולא ידעתי שהיא מפוצלת.
בשל הפיצול יש לי רעשים מהשכנים (מפריד ביננו קיר גבס דק ודלת עץ) ולכן אני לא יכול לשון בלילות. בנוסף בעלת הבית לא יידעה אותי אבל אני צריך להתחלק בתשלומי החשמל.מים עם השכנים מהפיצול (נודע לי רק לאחר שנכנסתי לדירה ולא מופיע בחוזה).
דיברתי כבר מספר פעמים עם בעלת הבית על כך שאיני יכול לשון בלילות ומשלם יותר משצריך עבור חשבונות והיא לא מוכנה לעשות דבר בעניין, בנוסף היא לא מוכנה לחילופין לשחרר אותי מהחוזה, התנאי שלה הוא שאמצא דייר חלופי לרוחה.
האם יש לי מה לעשות כדי לצאת מהחוזה? אני גם סטודנט וגם עובד ולא ישן כבר בלילות, גם העבודה וגם הלימודים בת"א (וגם הדירה) אך בשל הרעש אני נאלץ להעביר את מירב לילותי אצל הורי בירושלים אחרת אני לא ישן בלילות (השכנים מרעישים כל הלילה) ולכן אני גם נפגע כלכלית,
אנא עזרו לי למצא דרך פעולה.
תודה,
דניאל
שלום רב,
אתה צריך לקבל יעוץ משפטי תוך עיון בחוזה ומתן האפשרויות העומדות בפניך. כמו כן יש לבחון את הבטחונות שנתת לפני פעולה. על פניו ייתכן שיש לך עילה סבירה.
עו"ד אייל אשכנזי
אין באמור משום יעוץ משפטי או אחר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: משרד עורכי דין ונוטריון מיכל רז 053-9374363
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר