שלום .
לשכנתי שגרה מתחתי כאשר המרפסת שלי מעל חדר השינה שלה יש רטיבות בתקרת חדר השנה שלה ולכן נאלצתי להרים מרצפות ולתקן את מערכת הניקוז ולצערי זה לא עזר והרטיבות חוזרת כל פעם מחדש למרות שבוצע פעמיים תיקון לפתרון הבעייה .
אמרתי לשכנה שעשיתי הכול לפתור את הבעייה ולדעתי הבעייה היא באיטום של הבנין וזו לא בעייה שבאה מהמרפסת שלי למרות שהרטיבות אצלה היא ממש מתחת לפתח הניקוז של המרפסת שלי .
לצערי השכנה הגישה נגדי תביעה לבית משפט כי הבעיה לא נפתרת מבחינתה .
האם לדעתך אני יכולה לדרוש מבית המשפט שימנה מומחה לאיטום על חשבון השכנה כי הבעיה לדעתי היא בקירות החיצוניים של הבנין ולא אצלי כי הרימו מרצפות פעמיים ואני רוצה לדרוש שבית המשפט יחייב את השכנה בהוצאות מומחה שיקבע היכן הבעייה .
האם יש לי סיכוי בטענה שכזו ? או שאני חייבת לפעול עד לתיקון הבעיה כי מדובר במרפסת פתוחה מעל חדר השינה שלה .
תודה
שלום רינה,
הסבירות, כפי שאת מבינה, שהליקוי בדירתך. בבהמ"ש, סביר כי ימונה מומחה, אשר שתיכן תחלקו בהוצאותיו, עד אשר יתן חוו"ד ובהתאם לתוצאות בדיקתו ואז יוחלט על פיה מי ישלם הן הוצאות התיקון והן שכ"ט המומחה.
בברכה,
נעם קולודני, משרד עורך דין
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: משרד עורכי דין ונוטריון מיכל רז 053-9374363
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר