שלום נכנסתי לדירה שכורה לפני כמה ימים ויש בה ליקויים שלא ידעתי כגון: 2 חלונות שהתריסים בהם לא זזים פשוט תקועים למעלה , שקעי חשמל שלא עובדים, שלט של מזגן שלא עובד, צבע באחד הקירות , לפני הכניסה מה שראיתי זה היה את הצבע בקירות והשלט של המזגן ביום הכניסה ובעלת הבית הבטיחה לסדר אך כרגע טוענת שלא מעוניינת לטפל בכלום מהתקלות.כמו כן לגבי ועד בית היא אמרה לי שהתשלום הוא בין 120-150 וגם כאן מתברר שהתשלום הוא 180. אני רוצה לצאת מהדירה כי לא מוכנה להישאר בדירה עם תקלות שהם קריטיות ובעלת הדירה לא מוכנה לטפל פניתי אליה והיא הפנתה אותי לאחייה , שהסברתי לו את המצב הוא גם אמר שלא מוכן לטפל בכלום , אמרתי לו שאני רוצה לצאת מהדירה הוא טוען שאין לי שום אופציה לצאת חתמתי לשנה ואני צריכה להישאר כאן שנה בלי שום אופציה לצאת. אני צריכה עזרה בבקשה איך אני יוצאת מהדירה ואני גם לא מעוניינת למצוא להם דיירים אחרים כי הבית תקול אז לא אצליח גם למצוא דיירים . לציין רק שאצל בעלת הדירה נמצאים צקים שלי עבור כל השנה וצק ביטחון 10000 שקלים. תודה
יש לבדוק מה מכתב בהסכם השכירות. לא ניתן לתת תשובה על סמך מה שכתבת בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: שרית טרנובסקי - משרד עורכי דין ונוטריון 053-9429193
יש לבדוק מה מכתב בהסכם השכירות. לא ניתן לתת תשובה על סמך מה שכתבת בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: משרד עורכי דין ונוטריון מיכל רז 053-9374363
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר