שלום רב,לפני 15 שנים רכשנו דירה מכינוס דרך עורך דין שמונה ע"י בית משפט. שילמנו לעורך הדין שכר טרחה וזה היה אמור לרשום את הזכויות בדירה על שמנו תוך 12 חודשים ממועד חתימת החוזה. מאז עברו 15 שנים שבהן פניתי לעורך הדין אין ספור פעמים אך זה מתחמק מטרטר אותי מעביר אותי בין עורכי דין שונים במשרד לטיפול בנושא. היום שלחתי לו מייל עם התראה לפני פניה לועדת האתיקה לצערי מהניסיון שלי הוא שוב יתעלם מהמחיר. לכן רציתי לשאול האם ניתן לפנות לבית משפט ולבקש שבית משפט יחייב את עורך הדין להשלים את הרישום? אם כן איך נקראת פניה כזו לבית משפט? הרי זו לא תביעה של כסף אלא בקשה לחיוב עורך דין לעמוד בהתחייבויות כלפי לקוח .
אשמח לתשובתכם כל טוב.
שרית.
בעיקרון בוודאי שאפשר לגשת לבית המשפט. מה יועיל לך עם תדעי איך קוראים לפנייה שכזו ? ואולי יש כמה סוגי פניות אפשריות ?
לא ניתן לענות באופן רציני ללא פגישה במשרד שבה עוה"ד עובר על החומר ויכול לתת לך תמונת מצב.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: שרית טרנובסקי - משרד עורכי דין ונוטריון 053-9429193
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר